2019-04-25 23:02


Klaus Iohannis, ANUNȚ DE ULTIMA ORĂ despre REVOCAREA procurorului general Augustin Lazăr

 |  12:34
Klaus Iohannis, ANUNȚ DE ULTIMA ORĂ despre REVOCAREA procurorului general Augustin Lazăr

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că nu va da curs cererii de revocare a procurorului general Augustin Lazăr de a cărui activitate este mulţumit.

”Domnul ministru, probabil neavând altă treabă de făcut, mi-a trimis aceleași documente. În această etapă pot să vă spun că nu voi revoca pe procurorul general Augustin Lazăr. (...) Sunt mulțumit de Augustin Lazăr, consider că face o treabă foarte bună. Evaluarea sau așa zisa evaluare nu corespunde rigorilor legii”, a declarat Klaus Iohannis.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-04

TAGURI: iohannis, revocare, augustin lazar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
04 Ian 2019

Dar si tu ,palmierule ,ar trebui sa fii revocat pentru ca nu esti capabil de nimic ,doar de incurcat itele Scarba extrema !
ANONIM
04 Ian 2019

Consideră că, CRACANEL face treaba buna , întrucât incerca sa o salveze pe georgeta răvășitoarea.....DAR LAȚUL SE STRANGE TOT MAI MULT ......MAMALIGA VA EXPLODA
H 2 DIN 2012 A CCR.
04 Ian 2019

Inca o data presedintele ales al romanilor cu 6,5 milioane de voturi ne arata ca RESPECTA CONSTITUTIA SI HOTARÂREA 2 A CCR DIN 2012 PRIN CARE TOATE REZOLUTIILE P.E. SI RAPOARTELE MCV DEVIN OBLIGATORII DE PUS IN PRACTICA. ULTIMA REZOLUTIE SI RAPORT MCV STIPULEAZA OPRIREA IMEDIATA A DEMITERII PROCURORILOR DE RANG INALT. FELICITARI D-LE. PRESEDINTE SI NU CEDATI IN FATA MAFIEI CIUMEI ROSII.
ANONIM
04 Ian 2019

MAI IMBECILULE CIUMA ROSIE AU FOST EVREII COMUNISTI NUMITI ASA DE HITLER DE STRAMOSII LUI HITLER AL NOSTRU CUM adica evaluarea ''nu corespunde rigorilor legii''? Deci e prea indulgenta .... INVATATI animalul acesta sa vorbeasca romaneste ca nici numele tarii pe care o umileste nu il rosteste corect-
@ ANONIM
04 Ian 2019

Cand spui '' hitler al nostru '' te referi la draknea care a gazat 100000 de romani pasnici in PIATA VICTORIEI IN 10 AUGUST. E BUNA ASEMANAREA.
@@ ANONIM
04 Ian 2019

Ma refer la cel ce a UCIS 64 de tineri si mutilat alte zeci numai ptr a avea guvernul lui BUBOS si păgubos.....DECI ESTE UN CRIMINAL ....observ ca vrei sa pari documentat , dar se constată că esti varza ...ALUPIGUS SI MUIE MULTA....
TRAI-ANUS
05 Ian 2019

Pai, cum sa nu-l "tina" pe taica-lazar daca individul respectiv doseste dosarele caselor obtinuta prin "fals si uz de fals" de care cuplul, de trista amintire, de la trei-coceni !
KIKOS
05 Ian 2019

"@anonim" -esti complet cretin "gazatule" din piata Victoriei, precum si restul turmei mercenari care, iesiti la porunca dulapului, sa da-ti foc la chioscuri, ciubere si alte obiecte decorative !
Random imageUltimele stiri


STARBAG