2018-12-17 01:12


Klaus Iohannis: Armata României este privită ca o forţă de elită în NATO

 |  14:30
Klaus Iohannis: Armata României este privită ca o forţă de elită în NATO

Președintele Klaus Iohannis a transmis vineri, un mesaj cu ocazia festivităților prilejuite de Ziua Rezervistului Militar, în care afirmă că Armata României este privită astăzi ca o forță de elită în NATO.

"Aniversarea, la 31 mai 2015, a Zilei Rezervistului Militar îmi oferă prilejul de a transmite respectul meu tuturor celor care au îmbrăcat, cu onoare și demnitate, haina militară sau de polițist și au jurat să-și apere țara chiar cu prețul vieții. Dumneavoastră sunteți depozitarii unor valori profesionale și experiențe de viață ce reprezintă surse de inspirație și modele de urmat pentru cei care, în activitate fiind, vă duc mai departe munca și idealurile", a susţinut preşedintele Klaus Iohannis.

Şeful statului a mai afirmat că "Armata României este privită astăzi ca o forță de elită în NATO".

"Acțiunile unităților participante la diverse operațiuni sunt foarte apreciate de partenerii noștri și datorită eforturilor dumneavoastră. Sunt convins că veți avea în continuare o contribuție importantă la dezvoltarea cunoașterii domeniului militar și la elaborarea analizelor geostrategice ale spațiului euroatlantic", a precizat Klaus Iohannis. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-29

TAGURI: klaus, iohannis, armata, romania, este, privita, forta, elita, nato, ziua, rezervistului, militar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...