2018-12-11 17:51


Klaus Iohannis: Demersul onest al unor ONG-uri de a protesta pentru salvarea pădurilor este pe cale de a fi deturnat politic de PSD

 |  11:07
Klaus Iohannis: Demersul onest al unor ONG-uri de a protesta pentru salvarea pădurilor este pe cale de a fi deturnat politic de PSD

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, pe Aeroportul Henri Coandă, că demersul onest şi bineintenţionat al unor ONG-uri de a protesta pentru salvarea pădurilor este pe cale de a fi deturnat politic de PSD.

Fiind întrebat cum comentează cererea premierului din şedinta de Guvern de a găsi o soluţie juridică pentru interzicerea exportului de masă lemnoasă, pe o perioadă limitată, Klaus Iohannis a spus că Victor Ponta i-a adus la cunoştinţă această intenţie, dar nu a comentat-o pentru că nu este specialist în domeniu.

Preşedintele a mai spus că dacă această măsură sau o altă măsură duce la salvarea pădurilor din România, atunci este de acord.

”Şi că tot a venit vorba de păduri, am impresia că demerusl onest şi bineintenţionat al unor ONG-uri de a protesta pentru salvarea pădurilor este pe cale de a fi deturnat politic de PSD”, a afirmat Klaus Iohannis.

Guvernul intenţionează să interzică, pe o perioadă limitată, exporturile de orice fel de masă lemnoasă, procedura fiind deja pregătită printr-un proiect de Ordonanţă de Urgenţă care a fost însă blocat în discuţii la Ministerul Justiţiei, a anunţat premierul Victor Ponta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-14

TAGURI: klaus, iohannis, demers, onest, onh, protesteaza, salvare, padure, deturneaza, politic, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...