2018-12-11 20:37


Klaus Iohannis despre demisia lui Dragnea: ”Mi se pare un răspuns adecvat la condamnare”

 |  15:59
Klaus Iohannis despre demisia lui Dragnea: ”Mi se pare un răspuns adecvat la condamnare”

Președintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, în Italia, că gestul lui Liviu Dragnea de a demisiona din funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice i ”se pare un răspuns adecvat la condamnare”.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, în Italia, întrebat cum comentează gestul lui Liviu Dragnea de a demsiona din funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în urma deciziei instanţei în dosarul Referendumul, că i se pare ”un răspuns adecvat la condamnare”.

”Mi se pare un răspuns adecvat la condamnare”, a spus şeful statului, la Roma, aflat în a treia zi a vizitei pe care a efectuat-o în Republica Italiană.

Întrebat dacă a discutat cu premierul Victor Ponta despre această situaţie şi despre un posibil înlocuitor al lui Liviu Dragnea în Executiv, preşedintele Iohannis a declarat: "Nu am discutat încă, probabil azi, cel târziu luni, vom avea o discuţie pe această temă”.

Liviu Dragnea a anunţat, vineri, că a demisionat din postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar luni, în şedinţa Biroului Permanent al PSD, îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al partidului, ca urmare a deciziei instanţei de a-l condamna în dosarul "Referendumul".

El a precizat că se consideră în continuare nevinovat, dar că a luat act de decizia instanţei, neştiind însă care va fi motivarea deciziei. Dragnea a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, decizia luată vineri de instanţa supremă nefiind definitivă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-16

TAGURI: klaus, iohannis, liviu, dragnea, demisie, ministru, dezvoltare, regionala, administratie, publica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...