2018-11-16 20:30


Klaus Iohannis, explicaţii despre faptul că s-a aşezat la unul din scaunele de la Masa Tăcerii

 |  07:28
Klaus Iohannis, explicaţii despre faptul că s-a aşezat la unul din scaunele de la Masa Tăcerii

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că discuţia care vizează faptul că s-a aşezat pe unul din scaunele de la Masa Tăcerii - opera lui Constantin Brâncuși din Târgu-Jiu, are substrat electoral. Şeful statului a ţinut să precizeze că dacă Brâncuși nu ar fi vrut să se așeze nimeni pe aceste scaune nu le-ar fi pus într-un parc public.

"Nu am fost amendat și nici nu cred că s-a pus problema. Am fost împreună cu primarul, care a fost foarte de acord și nu a găsit nicio problemă. Discuția vă asigur că are substrat electoral. (...) Am citit câteva comentarii, cred că cineva care a comentat aceste lucruri a avut dreptate. Dacă Brâncuși nu ar fi vrut să se așeze nimeni pe acele scaune, probabil nu le-ar fi pus într-un parc public, ci într-un muzeu închis. Toată discuția mi s-a părut exagerată pur și simplu și cred că putem să o închidem aici", a afirmat preşedintele Klaus Iohannis, potrivit Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-03

TAGURI: klaus iohannis, explicatie, asaza, scaun, masa, tacerii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TOT EU
03 Noi 2016

Cum se pune problema să amendezi un mârlan ,un parvenit.....atat îl duce capul ....dacă tăcea ,filozof era ....așa cine se scuză ,se acuza....probabil a vrut să îi facă un cadou colaboratori lui de vândut copii.. .la multe SUCCESURI.
Random imageUltimele stiri


loading...