2018-12-16 15:20


Klaus Iohannis: Guvernul a demisionat târziu, foarte târziu

 |  17:16
Klaus Iohannis: Guvernul a demisionat târziu, foarte târziu

Preşedintele Klaus Iohannis aşteaptă demisia oficială a primului ministru. El consideră că, din păcate, a fost nevoie de tragedii pentru ca Guvernul să-şi dea demisia.

"Târziu, foarte tarziu, Guvernul a demisionat. A fost nevoie să moară oameni ca această demisie să se producă. Dacă s-ar fi respectat legea, nici unul n-ar fi trebuit să moară." este părerea preşedintelui Klaus Iohannis.

"Alegerea mea a fost primul pas spre o altfel de politică nouă, transparentă. Am mai făcut paşi mici în direcţia bună. În ultimele săptămâni, lucrurile au luat o altă turnură. În data de 20 octombrie a avut loc un accident, poliţistul Bogdan Gigină a murit într-un accident. Acest lucru a produs multă emoţie, indignare.

După zece zile a avut loc tragedia de la Clubul Colectiv. Această tragedie a afectat nervul naţiunii, a atins cel mai sensibil nerv al naţiunii române. Oamenii indignaţi au devenit revoltaţi, au aşteptat acţiuni, rezultate, demisii.

 Politicienii au înţeles foarte târziu că nu pot ignora voinţa poporului. Aseară, indignarea românilor s-a transformat într-o revoltă autentică. Zeci de mii de oameni au ieşit în stradă pentru a-şi arăta revolta, indignarea. Manifestanţii au avut dreptate, ei au solicitat lucruri de bun simţ, demisiile celor vinovaţi, au solicitat răspunsuri. Aseară au avut loc cele mai potrivite manifestaţii de stradă pe care le-am văzut eu." a declarat şeful statului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-04

TAGURI: klaus iohannis, guvern, demisie, tragedie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...