2019-01-17 17:32


Klaus Iohannis: „Guvernul a pregătit prost implementarea cardului de sănătate”

 |  13:37
Klaus Iohannis: „Guvernul a pregătit prost implementarea cardului de sănătate”

Președintele României a susținut, vineri, o conferință de presă la Aeroportul „Henri Conadă”, în cadrul căreia a dezbătut și problema cardului de sănătate. Klaus Iohannis a declarat că „Guvernul a pregătit prost implementarea cardului de sănătate. Este un scandal public”, precizând că a văzut mii de oameni care stau la cozi.

Preşedintele Iohannis a fost întrebat, într-o conferinţă de presă susţinută la Aeroportul "Henri Coandă", la întoarcerea dintr-o deplasare în Polonia, în legătură cu modul de implementare a programului privind cardurile de sănătate.

"E o problemă reală, Guvernul a pregătit prost implementarea", a spus Iohannis, menţionând că a văzut mii de oameni care stau la cozi.

"E un scandal public", a spus şeful statului, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-08

TAGURI: klaus, iohannis, presedinte, romania, conferinta, aeroport, card, sanatate, scandal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ZORRO
08 Mai 2015

NU este niciun scandal public!...scandalul este facut de acolitii TRADATORILOR care NU mai pot fura,azi am luat reteta cu cardul f.frumos!! .la fel si cu noul cod silvic!..d-ul Johannis sa NU uite ca pentru ceva bun,l-a votat romanii!...un pensionar din milioanele care l-au votat pe d-ul PONTA
CROCODILUL FLAMAND
08 Mai 2015

DACA SCRIE PE CARD CA ESTI BOLNAV TREBUIE SA FIE ADEVARAT....CREDE SI NU CERCETA,ASA A ZIS "SISTEMUL"........CARE SISTEM?PENTIUM SAU INTEL?....nix.....SISTEMUL TICALOSIT 666ISARESCU666 CARE JEFUIESTE ROMANIA DE 25DE ANI CU TOATE VARIANTELE POSIBILE....ACUM URMEAZA MAREA EUTANASIERE COMPUTERIZATA.....LOTERIA CU SICRIE....AI CASTIGAT?DA.....CE SCRIE ACOLO?REST IN PEACE....YOU ARE DEAD....MADE IN ISRAEL...COPYRIGHT BY MOSSAD
VORBE LIBERE
10 Mai 2015

In subconstient se conserva frustrarile,obsesiile nespuse..uneori scapa, la emotii,oglinda sufletului..
ANONIM
10 Mai 2015

CSTA-UL ARE MULTE DE REZOLVAT IN RO NOASTRA BALCANICA INTESATA DE MAFIOTI IN TOATE DOMENIILE, STRUCTURILE SI INSTITUTIILE SALE PE LANGA DOMENIUL CU PADURILE SI TOATE BOGATIILE SALE NATURALE, sare , petrol, gaze, marmura, balast, piatra, minerale, etc Cand demilitarizam structurile militare in afara de MApN asa cun s-a angajat Ro in 2007 la aderare????? Cand desfiintam JUSTITIA MILITARA care taie frunza la caini fiind si supradimensionata?????????In timp ce judiciaristii din domeniul structurilor civile sunt supraincarcati???????? Cand vor fi depistati cei ce primesc salarii de la bugetul de stat fara sa stie unde le este locul de munca sau sa exercite vreun efort de munca?????????? Cand vom dimensiona corespunzator necesarul de SOCIETATI DE PAZA SI BADYGOARZI si de DETECTIVI care jefuiesc UNITATILE CU CAPITAL DE STAT sau bugetate in timp ce se plateste JANDARMERIIA ROMANA si POLITIA LOCALA di bani publici???????????? Cand sistemul bancar va fi in folosul cetateanului roman?????????????De ce nu este si in prezent?????????? ETC. TREZITI-VA LA REALITATE DOMNILOR DIN CSAT!!!!!!!!
JIJI
10 Mai 2015

In cazul in care "Oamenii lui Iohannis au interzis la Cotroceni!" SUNT TREI VARIANTE DE LUAT IN CALCUL; una se cauta continuarea procedurilor ticaloase care s-au aplicat din 1990 pana in prezent de cenzurare pt acceptarea in staful statului numai a celor TAMPITI, COMPLICI si SANTAJABILI; DOI se urmareste a se demonstra lipsa de integritate, competenta si independenta a oamenilor vizati de JOHANNIS; TREI in cele din urma se cauta impedicarea de catre VECHILE(NOILE) STRUCTURI DE SECURITATE MAFIOTE, tradatoare, staliniste, bolsevice, a NORMALITATII pe care si-o doreste JOHANNIS etc.
Random imageUltimele stiri

loading...