2018-10-17 14:47


Klaus Iohannis îi răspunde lui Victor Ponta: Nu mă preocupă scrierile acestui domn

 |  12:51
Klaus Iohannis îi răspunde lui Victor Ponta: Nu mă preocupă scrierile acestui domn

Preşedintele Klaus Iohannis a precizat, vineri, referitor la acuzaţiile aduse de fostul premier Victor Ponta potrivit cărora poziţia sa în ceea ce priveşte criza de la Chişinău echivalează cu o trădare pentru care ar merita să fie decorat de preşedintele rus, Vladimir Putin, că „nu îl preocupă scrierile acestui domn”.

''Nu mă preocupă scrierile acestui domn'', a replicat preşedintele Klaus Iohannis, fiind întrebat despre ultima postare pe Facebook a lui Victor Ponta.

Fostul premier a precizat, vineri dimineaţa, referitor la situaţia din Republica Moldova, că îi cunoaşte ''prea bine pe absolut toţi cei implicaţi''.

''Nu am vrut să pară că dau indicaţii prietenilor mei de acolo pe care îi respect şi apreciez. Şi oricum în liniştea totală produsă de cei care au acum funcţii şi responsabilităţi în România vocea mea s-ar fi auzit prea tare! În ultimele două luni am reuşit însă să exportăm peste Prut prostia, miopia şi dezinteresul caracteristic de la Bucureşti! Trădarea Bucureştiului este cu atât mai condamnabilă cu cât nu ne mai aflăm în 1940, singuri împotriva unei URSS formidabil de puternică. Deci azi e pură laşitate şi prostie! Când cei de la Chişinău aveau cea mai mare nevoie de sprijinul nostru, liderii noştri politici au plecat în vacanţă!'', a subliniat Victor Ponta.

Fostul premier i-a atacat pe preşedintele Klaus Iohannis şi pe omologul său din Republica Moldova, Nicolae Timofti.

''Exact când era nevoie mai mare la Bucureşti şi Chişinău, sunt cei mai slabi şi inadecvaţi lideri! Am văzut că Preşedintele Timofti al Moldovei (un om de treabă şi bun la suflet, dar total rupt de realitate şi influenţat negativ de oameni cu resentimente personale) tocmai l-a decorat pe Preşedintele Iohannis (cel care a "contribuit" mult în ultimul an la situaţia Moldovei prin faptul că nu a făcut absolut nimic!). Cred că amândoi merită să fie decoraţi de Vladimir Putin pentru modul în care dau pe tavă Moldova înapoi Rusiei (după ce în 2014 fraţii noştri de peste Prut ajunseseră în cel mai apropiat punct de România şi Europa din ultimii 75 ani)'', a afirmat Victor Ponta. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-15
Citeste si:
Klaus Iohannis: Situaţia din R. Moldova, foarte complicată. Sunt alături de preşedintele Timofti

TAGURI: klaus iohannis, raspunde, victor ponta, nu, preocupa, scrieri, domn
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NU ESTI PRESEDINTELE ROMANILOR
16 Ian 2016

NU TE PREOCUPA, DEOARECE NU ESTI PRESEDINTELE ROMANILOR DECAT PE HARTIE! IN LOC SA AVEM UN PRESEDINTE CARE SA PROMOVEZE LEGISLATIE PENTRU CORECTAREA ABUZURILOR SI DUBLA NATIONALIZARE SUFERITA DE CEI CARE AU CUMPARAT LEGAL UN APARTAMENT PE LEGEA 112/1995 ( MAI ALES DACA ERA SI DESPAGUBIT INAINTE DE '89) , NOI AVEM ACEEASI MAFIE CA LA BASESCU! ACESTE PROCESE TREBUIESC REJUDECATE! PLATIM CU VENITURI IMENSE JUDECATORII PT SA FIE IMPARTIALI SI SA APERE CETATEANUL, INSA....
Random imageUltimele stiri


loading...