2018-12-13 22:35


Klaus Iohannis, în Piaţa Universităţii: Nu înclin spre alegeri anticipate

 |  07:11
Klaus Iohannis, în Piaţa Universităţii: Nu înclin spre alegeri anticipate

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, duminică seara, în dialogul pe care l-a avut cu manifestanţi din Piaţa Universităţii, că în prezent nu înclină foarte mult spre soluţia alegerilor anticipate, deoarece nu s-ar rezolva problema.

"Domnule preşedinte, vreţi anticipate? Noi nu vrem anticipate, pentru că în Parlament vor ajunge aceleaşi partide", i-a spus un manifestant lui Klaus Iohannis, în Piaţa Universităţii.

Şeful statului a spus că nici el nu ar opta în acest moment pentru alegeri anticipate.

"Eu nu înclin acum foate mult spre anticipate, nu rezolvă problema", a spus preşedintele Iohannis, răspunsul său fiind urmat de scandări ale manifestanţilor: "Vrem dreptate, nu anticipate!", transmite Mediafax. 

Soluţia alegerilor anticipate a fost susţinută de PNL la consultările de la Palatul Cotroceni.

"Concluzia mea este că majoritatea liderilor politici sunt dispuşi să discute despre alegeri anticipate, sunt dispuşi să discute despre un guvern tehnocrat. Aproape nimeni nu este dispus să discute despre un guvern politic. Este o noutate. De aceea niciun partid nu a venit cu un nume de prim-ministru", declara vineri Klaus Iohannis.

Preşedintele a precizat, şi într-o postare pe pagina sa de Facebook, că a fost în Piaţa Universităţii, unde a văzut foarte multă revoltă.

"Am fost în seara aceasta în Piaţa Universităţii şi am stat de vorbă cu oamenii. Am văzut foarte multă revoltă, dar şi speranţa că lucrurile se pot schimba. Le-am spus celor prezenţi să aibă încredere şi să rămână implicaţi, doar împreună putem face ca România să devină ţara pe care ne-o dorim cu toţii", a menţionat preşedintele Klaus Iohannis.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-09

TAGURI: klaus iohannis, piata, universitatii, nu, inclina, alegeri, anticipate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...