2019-01-22 16:04


Klaus Iohannis: INDAGRA reprezintă pentru România o șansă specială de promovare a produselor autohtone

 |  11:46
Klaus Iohannis: INDAGRA reprezintă pentru România o șansă specială de promovare a produselor autohtone

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că târgul INDAGRA reprezintă pentru România o șansă specială de promovare a produselor autohtone şi de cunoaștere a noilor realizări în materie de tehnici și tehnologii moderne în agricultură.

"Astăzi, INDAGRA reunește expozanți din 25 de țări și este lăudabil că târgul din acest an are un grad de internaționalizare de 30%, care înseamnă tehnologie de vârf, dar și soluții ingenioase, menite să aducă performanțe deosebite în agricultură. Acest eveniment reprezintă, pentru România, și o șansă specială de promovare a produselor autohtone, de cunoaștere a noilor realizări în materie de tehnici și tehnologii moderne în agricultură", a afirmat preşedintele Klaus Iohannis, potrivit Agerpres.

Şeful statului a mai spus că INDAGRA a devenit un punct de reper în cooperarea din domeniul agriculturii.

"O agricultură performantă are nevoie de cercetare, de mașini și utilaje de ultimă generație, de materii prime de calitate, iar INDAGRA reunește sub același acoperiș toate aceste elemente", a completat Klaus Iohannis.

Preşedintele a susţinut că „este foarte important să știm să promovăm în mod inteligent atuurile noastre, fie că ne referim la potențialul agricol vegetal sau la cel zootehnic, la produsele tradiționale sau cele ecologice, ori la soiurile de vin românești, apreciate în plan internațional".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-02

TAGURI: klaus iohannis, indagra, romania, sansa, speciala, promoveaza, produse, autohtone
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...