2018-12-12 02:53


Klaus Iohannis invită partidele la o nouă rundă de consultări pentru desemnarea premierului

 |  10:53
Klaus Iohannis invită partidele la o nouă rundă de consultări pentru desemnarea premierului

Președintele Klaus Iohannis a trimis, luni, o scrisoare președinților partidelor și formațiunilor politice reprezentate în Parlament prin care îi invită la o nouă rundă de consultări în vederea desemnării unui nou premier.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a trimis luni, 9 noiembrie a.c., o scrisoare preşedinţilor partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlamentul României, prin care îi invită la o nouă rundă de consultări, la Palatul Cotroceni, în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de Prim-ministru. Fiecare delegaţie poate fi formată din maximum 5 persoane”, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Potrivit sursei citate, programul consultărilor va fi următorul:

Luni, 9 noiembrie 2015:

Ora 18.00 - Partidul Social Democrat (PSD);

Ora 19.00 - Partidul Naţional Liberal (PNL).

Marți, 10 noiembrie 2015:

Ora 11.00 - Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR);

Ora 11.30 - Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR);

Ora 12.00 - Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE);

Ora 12.30 - Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut săptămâna trecută prima rundă de consultări cu partidele parlamentare în vederea desemnării unui nou premier.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-09

TAGURI: klaus iohannis, invita, partide, runda, consultari, desemneaza, premier
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VAI DE NOI
09 Noi 2015

Hai forest Gump, mai gandeste cu cu capul tau nu ai nevoie de atatea minti stralucite care sa decida ceva . Mai pune-ti si tu in miscare ultimii neuroni sau daca te depaseste situatia , de ce nu te retragi cum a facut-o Constantinescu ??? Nu trebuie sa iesi la pensie de la Cotroceni .
RUNDA 22
09 Noi 2015

Poate nu o tine-o asa pana la Craciun . La ce si-or pune zeci de consilieri si secretare , de oameni ai lor pe langa ei , daca tot boi sunt cu totii ? Nu au o idee clara, un plan , nu sunt in stare sa gandeasca si sa actioneze . Astia nu au nicio treaba cu politica , fac experimente pe poporul roman .
MANIX
09 Noi 2015

I-ai chemat luni și marți deși spuneai ca te mai întâlnești o singură dată cu toți.Pleci cumva miercuri într-o mică plimbărică,herr primar ?
Random imageUltimele stiri


loading...