2018-10-20 03:05


Klaus Iohannis, la reuniunea cu ambasadorii: Principala provocare a Europei - migraţia

 |  11:56
Klaus Iohannis, la reuniunea cu ambasadorii: Principala provocare a Europei - migraţia

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, la reuniunea anuală cu ambasadorii acreditaţi la Bucureşti, că parteneriatul strategic cu SUA, apartenenţa la NATO şi UE rămân pilonii politicii externe a României. Potrivit şefului statului, principala provocare căreia trebuie să-i facă faţă Europa este fenomenul migraţiei.

Klaus Iohannis a ţintu să precizeze că România își menține obiectivul aderării la spaţiul Schengen.

"Spațiul Schengen este pus sub semnul îndoielii. România acționează ca membru al spațiului Schengen (...). Dincolo de circumstanțele prezente, România își menține obiectivul aderării la acest spațiu", a afirmat şeful statului, potrivit Agerpres.

Preşedintele Klaus Iohannis a mai spus că aşteaptă mai mult de la funcţionarea mecanismelor europene, fiind nevoie de mai multă coerenţă.

Nu în ultimul rând, şeful statului a susţinut că principala provocare căreia trebuie să-i facă faţă Europa este fenomenul migraţiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-21
Citeste si:
Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis după învestirea noului Guvern de la Chişinău
Klaus Iohannis, întrevedere la Cotroceni cu ambasadorii străini acreditați în România

TAGURI: klaus iohannis, reuniune, ambasador, principala, preocupare, europa, migratie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PENSIONAR PARLAMENTAR
21 Ian 2016

Cu pensii aliniate (valoric) la valori occidentale. http://expressdebanat.ro/insectarul-cu-naluci-21-ianuarie-2016/
ANONIM
22 Ian 2016

Confor prevederilor Legii nr. 571 din 2004 privind protectia personalului din autoritatile publice, institutiile publice si din alte unitati care semnaleaza incalcari ale legii, in toate organizatiile din sistemul SOCIAL sa se instituie prin act normativ statutul persoanei de contact “avertizorul public” care sa fie desemnata prin votul secret al membrilor organizatiei, cu statut de independent. Acesta sa sesize aspectele de coruptie interna inclusiv in cazul superiorilor sai, iar cand este cazul comisia pentru sanctionarea imoralitatii, din cadrul organizatiei desemnata tot prin vot, sa dispuna in cadrul regimului disciplinar excluderea din functia detinuta a justitiarului cu comportament imoral , lipsit de integritate indiferent de rezultatul anchetei penale cand este cazul.
Random imageUltimele stiri


loading...