2018-12-12 05:02


Klaus Iohannis, luat cu asalt de sute de copii pentru a face selfie-uri

 |  12:41
Klaus Iohannis, luat cu asalt de sute de copii pentru a face selfie-uri

Președintele Klaus Iohannis a participat, vineri, la Palatul Cotroceni, alături de 120 de copii, la aniversarea a 25 de ani de la semnarea Convenției ONU cu privire la drepturile copilului. Şeful statului a fost luat cu asalt de cei mici, care au dorit să facă selfie-uri cu el.

În debutul evenimentului, un copil a citit Manifestul copiilor.

"Dragi adulți, vă mai amintiți cum e să fii copil, cum trebuia să vă conformați regulilor stricte, cum voiați să fiți ascultați și aveați mereu în minte cuvintele 'când eu voi fi mare...'!? Doreați să schimbați și să revoluționați sistemul. (...) Noi, adulții de mâine, vom forma societatea viitorului, o versiune îmbunătățită a unui motor ale cărui piese sunt proiectate și fabricate astăzi în speranța că va funcționa mai bine decât cele de până acum", se arată în documentul care i-a fost înmânat președintelui Klaus Iohannis, împreună cu semnăturile, transmite Agerpres.

Şeful statului i-a întrebat pe copii dacă doresc să facă o fotografie împreună, moment în care cei mici i-au cerut preşedintelui să le dea autografe și să facă selfie-uri cu ei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-20

TAGURI: klaus iohannis, sute, copil, selfie, conventie, onu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...