2019-01-17 13:46


Klaus IOHANNIS, mesaj neașteptat pe Facebook

 |  10:22
Klaus IOHANNIS, mesaj neașteptat pe Facebook

Președintele Klaus Iohannis i-a transmis, duminică dimineață, un mesaj de felicitare Adinei Pintilie, regizoarea care a primit premiul Ursul de Aur pentru filmul "Nu mă atinge-mă/ Touch Me Not", la gala celei de-a 68-a ediţii a Festivalului de la Berlin, care a avut loc sâmbătă seară.

„Felicitări Adinei Pintilie, regizoarea filmului „Nu mă atinge-mă / Touch me not”, pentru obținerea prestigiosului premiu „Ursul de Aur” la Festivalul Internațional de Film de la Berlin! Mult succes în viitoarele proiecte!”, scrie Iohannis.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-25

TAGURI: iohannis, mesaj facebook, adina pintilie, ursul de aur, berlinala 2018, Nu mă atinge-mă/ Touch Me Not
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
25 Feb 2018

Tot cu temeinicia a analizat acest film....
ANONIM
25 Feb 2018

A analizat cu temeinicie si a felicitat o Si aluat de o grija Acum nu are decat sa spuna la orice vine din partea guverului actual ca eu nu cunosc ,n am auzit ,nu exista motive temeinice keovesi este buna etc etc etc Apoi cand se mai imbuneaza vremea va pleca intr o tara calda si pana la vara trece repede!
LEGILE LOR
25 Feb 2018

Se iubeau de cind , primarul mergea la meciurile de baschet . Iar cu Boc erau colegi de an la drept , la facultate . Se sustin unul pe altul.
ANONIM
26 Feb 2018

Cum sa se iubească doi ....STERPI ?!?!
ANONIM
04 Mar 2018

Si mai ales un acromegalian cu o mincinoasa patologic Doua japite patologice ,bolnave Marii corupti zburda liberi nu exista nici un interes pentru recuperarea zecilor de miliarde furate si duse in alte tari dar exista un real interes ca DNA SAFACA DOSARE IN FUNCTIE DE ADVERSARUL POLITIC CARE INCOMODEAZA sA TE FEREASCA DUMNEZEU DOMNULE ''SOTUL DUAMNEI CARMEN "Sa te fereasca Domnul Dumnezeu sa iesim in strada ficusule cu ochi depeste mort
Random imageUltimele stiri

loading...