2018-12-13 06:04


Klaus Iohannis: România sprijină parcursul european al Republicii Moldova

 |  12:59
Klaus Iohannis: România sprijină parcursul european al Republicii Moldova

Președintele Klaus Iohannis a declarat marţi, la începutul întrevederii cu Pavel Filip, că România este alături de Republica Moldova și sprijină parcursul european al acestei țări. Şeful statului şi-a exprimat convingerea că se vor găsi cele mai bune abordări.

"România este clar alături de Republica Moldova. Noi dorim să vă sprijinim în parcursul european și am convingerea că împreună vom găsi cele mai bune abordări", a precizat preşedintele Klaus Iohannis, potrivit Agerpres.

Șeful statului a mai spus că noul Guvern de la Chișinău a preluat un mandat greu.

"Dumneavoastră, domnule prim-ministru și dumneavoastră viceprim-miniștri, miniștri ați preluat un mandat greu, într-o perioadă dificilă, dar eu cred că acest mandat greu poate să fie și foarte frumos. Aveți o mare șansă ca prin reforme ferme și duse până la capăt să redați Republicii Moldova stabilitate politică, economică, financiară și în definitiv să redați cetățenilor Moldovei sentimentul de siguranță și că există un guvern care se ocupă de problemele Moldovei și ale moldovenilor", a precizat Klaus Iohannis.

Președintele a susţinut că vizita premierului moldovean la București reprezintă un semn de continuare a relației de apropiere între cele două ţări. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-26
Citeste si:
Dacian Cioloş: Republica Moldova să țină legătura cu reprezentanții societății civile
Noul premier al Republicii Moldova, la întâlniri cu preşedintele Iohannis şi premierul Cioloş

TAGURI: klaus iohannis, romania, sprijina, parcurs, european, republica, moldova
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...