2018-12-13 20:34


Klaus Iohannis: Voi colabora foarte bine cu Guvernul lui Dacian Cioloş

 |  08:05
Klaus Iohannis: Voi colabora foarte bine cu Guvernul lui Dacian Cioloş

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni seară, în cadrul unei emisiuni la TVR1, că va colabora foarte bine cu Guvernul premierului desemnat Dacian Cioloş. Şeful statului a ţinut să precizeze că nu a avut obiecţii faţă de propunerile de miniştri.

"Acest Guvern poate să fie şi chiar cred că va fi un Guvern cu care voi colabora foarte bine", a afirmat preşedintele Klaus Iohannis.

Şeful statului a mai spus că premierul desemnat i-a prezentat propunerile de miniştri.

"N-am avut obiecţii faţă de propunerile prim-ministrului desemnat, dar, sigur, am discutat pe marginea acestei liste", a precizat Klaus Iohannis.

Şeful statului a mai spus că expresia folosită de el la începutul anului, cu privire la dorinţa de a avea un Guvern "al său", se referea doar la ideea unui Executiv cu care poate colabora.

"Îmi amintesc şi, cu siguranţă, ne amintim cu toţii că lumea a comentat în multe feluri această afirmaţie pe care am făcut-o atunci. Bineînţeles că Guvernul meu nu înseamnă un Guvern al meu, al lui Klaus Iohannis, este Guvernul României, dar prin Guvernul meu am înţeles atunci - şi înţeleg şi acum - un Guvern cu care colaborez, cu care căutăm împreună cele mai bune soluţii, cele mai bune abordări", a precizat Klaus Iohannis. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-17
Citeste si:
Klaus Iohannis, după atentatele din Franţa: România trebuie să-şi adapteze procedurile pentru a putea reacţiona

TAGURI: klaus iohannis, colaboreaza, foarte, bine, guvern, dacian ciolos
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...