2019-02-15 23:36


Klaus Iohannis: Voi contesta la CCR modificările la Codul Penal

 |  15:00
Klaus Iohannis: Voi contesta la CCR modificările la Codul Penal

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, la Palatul Cotroceni, că va contesta la Curtea Constituţională modificările la Codul penal. Declarataţia lui Klaus Iohannis vine în contextul în care modificările la Codul penal au fost adoptate miercuri de Camera Deputaţilor, cu 167 de voturi "pentru", în condiţiile în care erau necesare 165.

Klaus Iohannis a declarat că este "inadmisibil cum a transformat PSD procedurile parlamentare" şi că "ceea ce se întâmplă în aceste zile este dictatura majorităţii".

Legea de modificare a Codului Penal va fi spusă controlului de constituţionalitate şi apoi va fi trimisă preşedintelui Klaus Iohannis pentru promulgare.

Un deputat PMP a votat pentru adoptarea Codului penal, iar liderul partidului a anunţat imediat că acesta va fi exclus din formaţiune.“Vreau să anunţ oficial, aici, în plenul Parlamentului, că un coleg de-al nostru care a votat pentru Codul penal propus de PSD-ALDE este exclus din partidul nostru – domnul Mocanu (Adrian – n.r.)”, a spus Eugen Tomac.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-04

TAGURI: klaus iohannis, ccr, codul penal,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
05 Iul 2018

Altceva stie acest palmier STERP...??? Vin ele alegerile si o va lua in barba ....cu toate serviciile lui ...de l.ar suspenda mai repede ...sa scăpăm mai repede de această jivina hidoasă
LEVST.
06 Iul 2018

"Voi contesta..."( 'voi face si voi drege"...) ___-----___ cand, duminica noaptea? Ca luni, chiar inainte de "na ciorbenca"(lunch) s-ar putea sa fii si fara functie si cu banii luati( teodorovici doar ce si-a jurat in barba ca " din pristolul din Sibiu, sa dea calului, ovaz")
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...