2019-02-16 19:41


Klaus Iohannis: Voi convoca referendumul

 |  13:10
Klaus Iohannis: Voi convoca referendumul

Președintele Klaus Iohannis a anunțat marți că va convoca de urgenţă referendumul național după ce va primi răspunsul la solicitarea sa din partea Parlamentului.

"Aștept de la Parlament răspunsul la solicitarea mea. Imediat după primirea răspunsului, voi convoca referendumul", a declarat Iohannis, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului.

El a explicat motivele pentru care inițiază acest referendum. "Ce fel de națiune vrem să fim? Vrem să fim o națiune puternică, prosperă, o națiune care își construiește un stat de drept și îl respectă, o națiune care se poate mândri cu o justiție independentă, o națiune unde autoritățile colaborează loial, o națiune cu un Parlament puternic, cu un Guvern performant sau vrem să fim o națiune slabă, disprețuită, care pune totul în joc pentru a salva pe câțiva din situații dificile, pe câțiva politicieni din situații dificile? Merită România acest sacrificiu pentru câțiva politicieni? Asta este întrebarea. Acesta este scopul referendumului. O națiune puternică se construiește cu politicieni integri și credibili în vârful statului, asta îmi doresc eu pentru România și asta cred își doresc românii. Asta este întrebarea: Ce fel de națiune vrem să fim? Și pentru a afla realmente voința suverană a poporului român voi convoca acest referendum", a spus Iohannis.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-07

GALERIE MEDIA

Citeste si:
Tăriceanu: Ce a făcut Iohannis în Parlament este inacceptabil
Iohannis: Retragerea OUG și demiterea chinuită a unui ministru, prea puțin. Alegeri anticipate, prea mult
SFIDARE: Pentru că preşedintele s-a dus la Guvern, miniştrii nu-l ascultă în Parlament
Iohannis: “Prima grijă a fost să vă ocupaţi de dosarele penalilor”. Parlamentarii PSD au părăsit sala

TAGURI: klaus iohannis, referendum
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NESIMțIRE
07 Feb 2017

Tu vorbești de justiție independentă ???? Cea de la Brașov să înțeleg că nu a fost independenta,dacă nu recunoști sentința ESTE GREU SĂ AI BUN SIMȚ ????
GOGU DE LA SCULARIE
07 Feb 2017

Dacă tot se face referendum ...De ce nu vă țineți de promisiune ??? CERETI SI RIDICAREA IMUNITATII PRESEDINTELUI .....A promite E ușor,a te tine de cuvânt este mai greu !!!
PUNISHER
07 Feb 2017

BRAVO DOMULE IOHANIS,TREBUIE SA FACEM CURATENIE GENERALA CU MAFIA !VA SUSTINEM CEI 6 MILIOANE DE VOTANTI,CRED CA ACUM SUNT VREO 8 MILOANE !ALL THE BEST !
ROM
07 Feb 2017

Intrebare Iohannis: Nu-i asa ca sunteti de acord cu mine? Da? Nu? Vai de capul lui.
PLOSCARU EVGHENIE
12 Feb 2017

INTREBARILE SUNT: vreti ca seful statului sa faca politie politica? vreti ca seful statului sa instige la ura si dezbinare ? Vreti ca seful statului sa fie evazionist fiscal ?vreti sa fie falsificator vanzator de copii pentru organe hot de case? sa fie adept al unui partid politic si sa incalce constitutia la fiecare pas ASTA VRETI?
DECEBALUS PER SCORDILUS
13 Feb 2017

Pentru ca Romania sa functioneze, trebuie sa bagam buldozerul in tot ce inseamna la acest moment STAT DE DREPT. Un presedinte marioneta, un parlament adormit si un guvern confuz nu ne garanteaza ca vom trai mai bine. STATUL nu ne mai reprezinta si refuz sa cred ca 2 milioane de capsunari plus 1,5 milioane de moldoveni de peste Prut (facuti cetateni de un presedinte cu probleme mintale) trebuie sa-mi stabileasca mie cum trebuie sa traiesc AICI, IN TARA MEA.
CROCODILUL FLAMAND
13 Feb 2017

CE TOT ATATA CIRC.....SE STIE BINE CA INAINTE DE 1989 ERA DICTATURA CEAUSISTA...DUPA 1989 ACEIASI POLITRUCI S-AU TRAVESTIT IN "STATUL CAPITALIST DE CUMETRIE"...............EI AU CONTROLAT TOTUL...JUSTITIE....SERVICII...BANCI......IAR EVENIMENTUL DE DUPA 22DECEMBRIE A FOST O ESCROCHERIE CU MULTI MORTI....CARE AU FOST ASASINATI PENTRU SPECTACOL>>>>>>>>>>>>>CE FEL DE NATIUNE A FOST ASTA?...........O SCLAVIE PRELUNGITA....CARE NU SE MAI TERMINA DE ATUNCI................DUPA ATATEA CRIME SI JAF PERPETUU ASTIA NU VOR SA PLECE DE BUNA VOIE....DE AIA E NEVOIE DE CURATENIE....CA S-AU OBISNUIT CU PORCARIILE ASTEA
Random imageUltimele stiri

Gripa a mai făcut o VICTIMĂ Acum 6 ore | (0)
SănătateSTARBAG
loading...