2016-10-28 21:10

POLITICA


Kremlinul, îndemnat să-l elibereze pe Hodorkovski

 |  17:29
Kremlinul, îndemnat să-l elibereze pe Hodorkovski

Consiliul pentru drepturile omului de la Kremlin a recomandat Parchetului propunerea anulării condamnării lui Mihail Hodorkovski, motivând „încălcări fundamentale ce dovedesc o eroare judiciară”, relatează site-ul rbc.ru.

Raportul realizat de consiliu, care poate face doar recomandări, va fi înaintat preşedintelui Dimitri Medvedev.

În cadrul acestuia sunt constatate încălcări la dezbaterile judiciare din cel de-al doilea proces împotriva magnatului rus, acuzat de furtul a 200 de milioane de tone de petrol şi spălare de bani. Hodorkovski ispăşeşte în prezent o pedeapsă de 13 ani de închisoare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-24

TAGURI: proces Hodorkovski, magnat Iukos, opozitie Putin, drepturile omului Rusia, consiliu Kremlin, gratiere MedvedevComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Iohannis anunță că Brexit-ul se va produce sub președinția României la Consiliul UE Presedintele Klaus Iohannnis a afirmat, vineri, la Bruxelles, ca iesirea efectiva a Marii Britanii... 21 Oct 2016 | (0)
Hidroelectrica a câștigat și ultimul proces cu “băieții deștepți” Tribunalul București a dat câștig de cauză Euro Insol și Hidroelectrica în cererea formulată... 13 Oct 2016 | (0)