2018-12-15 22:47


La 98 de ani, Mircea Ionescu Quintus regretă că nu poate ieşi în stradă

 |  16:53
La 98 de ani, Mircea Ionescu Quintus regretă că nu poate ieşi în stradă

Liberalul Mircea Ionescu Quintus a declarat că îl vede pe Cătălin Predoiu la şefia Guvernului. Veteranul liberal, în vârstă de 98 de ani, a precizat că îi pare rău că nu poate merge la proteste.

"E greu de schimbat clasa politica, dar sa o improspatam. Nu se poate face decat daca schimbam parlamentarii. Jumatate dintre ei sunt compromisi, altii tematori. (...) Am mare experienta politica si constitutionala. Cat timp mai sunt cateva zeci de parlamentari care nu demisioneaza, Parlamentul nu e desfiintat. Grupul meu de minoritati nu pleaca de acolo.

(Catalin Predoiu, propunere PNL de premier? - n.red.) Sigur ca da, pentru un mandat de patru ani. Nu poti sa astupi niste greseli care s-au facut pana acum - si s-au facut destule - si nu poti sa faci un program (intr-un timp scurt - n.red.).

Am mai vorbit cu Klaus Iohannis in ultima perioada. Eu l-am primit in PNL pe dl Iohannis si prin urmare avem aceasta relatie buna, de incredere. Cand ne putem sfatui, o fac cu placere. Daca mai sunt in stare", a declarat Mircea Ionescu Quintus, citat de Ziare.com.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-05

TAGURI: mircea ionescu quintus, liberali, catalin predoiu, proteste
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...