2019-02-22 13:17


Laszlo Tokes atacă UDMR pentru că s-a aliat cu PSD

 |  18:30
Laszlo Tokes atacă UDMR pentru că s-a aliat cu PSD

Tokes i-a criticat pe liderii UDMR care au încheiat o înţelegere cu social-democraţii şi cu ALDE. Preşedintele Consiliului Naţional Maghiar din Transilvania susţine că noua putere nu ţine cont de nevoile societăţii româneşti, ci mai degrabă de cele personale.

Laszlo Tokes şi-a exprimat nemulţumirea faţă de rezultatele alegerilor parlamentare din decembrie, în urma cărora PSD a ajuns la guvernare. Preşedintele Consiliului Naţional Maghiar din Transilvania susţine că actuala Putere nu urmăreşte interesul naţional.

"Nu ţine cont de interesele reale ale societăţii româneşti. S-a reprodus situaţia post-comunistă de care am crezut că vom fi lepădaţi" a declara Tokes pentru Digi24.

Tokes i-a criticat şi pe cei din UDMR care au încheiat un protocol de colaborare parlamentară cu PSD şi ALDE.

"Este chiar ...foarte ridicol că cei care acuză pe celălalt în toată campania electorală, pe teme naţionale, după câteva zile se găsesc deja în aceeaşi tabără."

Laszlo Tokes a declarat că şi-ar dori ca urmărirea penală a lui Ion Iliescu în dosarul Mineriadei să nu fie stopată de actualul Guvern.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-10

TAGURI: laszlo tokes, udmr, psd, alde
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANTONIU CEZAR
11 Ian 2017

Provocatul a fost rea ctivat ! !! Tot ce dore ste acest mizer abil este antiromanesc ! M a mir ca-i publicati por cariile. Individul nu valoreaza cat un ra hat de caine nici macar pentru UDMR !
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...