2018-12-10 20:44


Laura Codruţa Kovesi: Anchetele din ultima perioadă au produs o oarecare panică în rândul clasei politice

 |  12:42
Laura Codruţa Kovesi: Anchetele din ultima perioadă au produs o oarecare panică în rândul clasei politice

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat, duminică în cadrul unei emisiuni la Pro TV, că anchetele din ultima perioadă au produs "o oarecare panică în rândul clasei politice", motiv pentru care se încearcă limiatrea atribuţiile procurorilor.

"Nu cred că în România s-a inventat măsura arestării preventive în 2015, nici cătuşele nu au fost inventate acum. Cred că anchetele din ultima perioadă de timp au produs o oarecare panică în rândul clasei politice şi cred că acesta este motivul pentru care se încearcă limitarea atribuţiilor procurorilor", a afirmat Laura Codruţa Kovesi.

Procurorul şef al DNA a mai spus că îi este "dificil" să spună că politicienii sprijină lupta anticorupţie.

"Este foarte dificil de spus în condiţiile în care la fiecare două săptămâni ne trezim cu proiecte de modificare a Codului penal sau Codului de procedură penală prin care se încearcă limitarea atribuţiilor sau limitarea posibilităţilor de investigare. Mi-ar fi foarte dificil să spun că actuala clasă politică sprijină lupta anticorupţie", a precizat Laura Codruţa Kovesi.

Plenul Senatului a adoptat, în 11 mai, amendamentul la Codul Penal şi cel de Procedură penală prin care ”măsurile preventive pot fi dispuse dacă există probe sau indicii temeinice”, înlocuind sintagma de ”suspiciuni rezonabile” din actuala lege.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-17

TAGURI: laura, codruta, kovesi, ancheta, ultima, perioada, produce, oarecare, panica, clasa, politica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
17 Mai 2015

cea mai mare panica a avut-o Lenutza-ot-Pleshkoi la WC-ul cu shobolani.....si bineinteles tatuka Qiombetele...acum vrea sa se planga la CEDO....ca nu a gasit piscina cu jacuzzi in arest...si ca nu a putut sa-si onduleze parul din cauza aglomeratiei
CROCODILE!
17 Mai 2015

Parul l-avea ondulat, n-ai vazut? A dat explicatiuni la tembelizor. Cica ea, de la mama natura il are ondulat...in arest, i s-a incretofonit firesc! Inainte de asta, si-l intindea cu placa.... P.S. Stiu ca tu vrei sa i-l intinzi cu placa....de beton :)
DACA VREA SA PLANGA
17 Mai 2015

la CEDO, s-o faca! Dar numai dupa ce modifica legea: adica, NU Statul sa-i plateasca daunele (care suntem noi...) ci, boii/vacile/termintele care stiu/inlesnesc/sunt de acord in privinta metodelor din arest plus a conditiilor neconforme....P.S. Eu stiu, am vazut la TV din stenograme, cum Predoiu (varu-su) era sfatuit (cand era prim la Justitie) sa BAGE MANA-N CASCAVALUL dramuit pt.detinuti! Eeeee...de la el sa-i ceeara pagune, spre exemplu!
STRATEG
17 Mai 2015

Adevarat - A fost colegi cu BOC la facultate .
Random imageUltimele stiri


loading...