2017-01-16 17:31

POLITICA


Lăzăroiu îi cântă prohodul “incoruptibilului” Boc: “Este foarte erodat”

 |  14:52
Lăzăroiu îi cântă prohodul “incoruptibilului” Boc: “Este foarte erodat”

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu estede părere că actualul premier este “foarte erodat”, iar una dintre soluţiilepentru recredibilizarea guvernării o reprezintă schimbarea lui Boc. Lăzăroiu aafirmat joi seară, la TVR 1, că după schimbarea lui Emil Boc din frunteaGuvernului şansele PDL de a creşte în sondaje sunt mai mari. “Da, ar fi ovariantă, o soluţie pentru recredibilizarea actului de guvernare, dar nu e singura,sunt multe alte soluţii... pentru că actualul premier e foarte erodat după unan greu al reformelor, cu nemulţumiri şi plecarea sa ar putea să relansezeîncrederea în guvernare. Sigur, depinde şi pe cine aduci în loc, asta s-arrăsfrânge şi asupra partidului”, a susţinut consilierul prezidenţial. Lăzăroius-a referit şi la eventuala rămânere a lui Emil Boc în fruntea partidului. “Edecizia dânsului... Am mai auzit şi nu sună bine asta cu «trebuie să fie înfruntea partidului» sau «trebuie să fiu prim-vicepreşedinte». Partidul nu-ţioferă nimic. Problema e dacă el vrea să candideze sau nu. Partidul nu-l poateîmpiedica să candideze”, a mai spus consilierul lui Traian Băsescu adăugând că,“pe de altă parte”, Emil Boc “are un mare atu” pe care îl au foarte puţinipoliticieni români: mai mult de doi ani, cât timp a fost premier, de numele săunu a fost legat nici un scandal de corupţie sau de vreo afacere. “Amintiţi-văde toţi premierii care s-au succedat, nu ştiu dacă a scăpat vreunul fără să i seagaţe vreo tinichea de coadă”, a susţinut Sebastian Lăzăroiu. Consilierulprezidenţial are mari rezerve în privinţa capacităţii de reformare a PDL. “Mi-eteamă că acolo (în PDL) sunt oameni care joacă la mize mici, care s-au obişnuitaşa din '90. «Dacă am un partid de 7 - 10 - 15%, e bun şi ăla, să fiu acolo, înParlament, să facem jocuri, să intru eu şi prietenii mei». Dar e şi o generaţieacolo, oameni care sunt foarte ambiţioşi şi ştiu că acesta a fost primul partiddin România şi vor să revină la scorul respectiv”, a comentat Lăzăroiu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-06-11Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MENATWORK
18 Feb 2011

si ce are erodarea cu cor uptia? Coruptul Nastase e foarte proaspat, ar fugi de justitie ca un atlet de 20 de ani.
VLAD
18 Feb 2011

Lazaroiule, partidul vost ru este falimentar si are toate sansele sa nu mai fie nici chiar reprezenta t in Parlament. Ati distr us Romania si i-ati adus in sapa de lemn pe romani , lucru ce nu va mai fi i ertat. La viitoarele aleg eri, romanii vor sufla si in iaurt. Nu mai aveti a bsolut nici o sansa. Part idul vostru PDL-ist va di spare de pe harta politic a a tarii. Va ramane numa i ca o trista amintire im preuna cu seful vostru, s ecuristul criminal Basesc u.
NEA FANE
19 Feb 2011

care sunt rezultatele ref ormei facute de gu.ernul BO...V??
MENATWORK
19 Feb 2011

nea caisa, rezultate sunt multe: unul e ca am scap at de o serie de taraie-b rau dintre bugetari. S-au mai redus din pensiile b osorogilor APV-isti. S-au mai trimis acasa matusal emicii universitari. S-a facut mica reforma in jus titie(Vintu, Nastase si a lti preacinstiti nu mai a u somn linistit). Dar ade varul e ca nu a dat sufic ienta pomana putorilor mi uoritice
TIHUTZA
20 Feb 2011

Tot ce e posibil ca Boc s a fie erodat ... tot ce e posibil.

Adauga un comentariu

Random image