2017-01-23 20:59


Lăzăroiu: Viitorul PDL nu sună bine

 |  19:38
Lăzăroiu: Viitorul PDL nu sună bine
Fosta eminenţă cenuşie de la Cotroceni susţine căviitorul PDL se joacă la congresul unde se va alege noua conducere apartidului. Lăzăroiu crede că Emil Boc are mai multe şanse decât Vasile Blagade a câştiga preşedinţia PDL, dar că partida încă nu e jucată. Fosta mână dreaptă a preşedintelui Băsescu nu vede preaoptimist soarta partidului la alegerile din 2012. El crede că pentru a seredresa până atunci, PDL trebuie să aducă la conducere „oameni noi, tineri, dinamici care pot atragevoturi”. Lăzăroiu îi şi nominalizează pe aceştia: Funeriu,Turcan, Macovei, Voinescu.

Cuo săptămână înainte de alegerile din PDL, Emil Boc are şanse mai mari decâtVasile Blaga. Cel puţin, aşa afirmă Sebastian Lăzăroiu, fost consilierprezidenţial pe probleme de analiză politică până acum câteva zile. „Înmomentul ăsta, Emil Boc cred că are şanse mai mari decât Vasile Blaga, darlupta va fi strânsă. Nu-i o bătălie care s-a jucat deja”, a afirmat Lăzăroiu,într-un interviu HotNews-RFI.

Oameni noi la conducere

Lăzăroiu susţine căpentru a creşte în sondaje, democrat-liberalii au nevoie de o nouă conducere,din care să facă parte oameni noi, necontroversaţi. „ViitorulPDL se joacă şi la congresul de peste o săptămână. În acest moment nu suntopitimist privind soarta partidului la alegerile din 2012. PDL nu este însituaţia de câştigător al alegerilor din 2012 în acest moment. Cred că din această cauză delegaţii au o decizie grea - alegem oamenicunoscuţi şi cu greutate în partid sau alegem oameni noi, tineri, dinamici carepot atrage voturi. Îi văd în faţă pe oameni ca Funeriu, Turcan, Macovei,Voinescu, şi lista e mai lungă, nu vreau să se simtă exclus cineva dinenumerare. Oameni fără vulnerabilităţi etc. Cei mai vechi pot sta şi în linia adoua”, a mai afirmat fostul consilier prezidenţial.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-07-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image