2018-10-22 14:08


Legea salarizării și Reforma Administrației, prioritățile Guvernului Cioloș

 |  18:18
Legea salarizării și Reforma Administrației, prioritățile Guvernului Cioloș

Premierul Dacian Cioloș continuă seria vizitelor de lucru la ministere, la Ministerul Dezvoltării. Aici, alături de vicepremierul Vasile Dâncu, a discutat trei teme importante cu cei mai importanți angajați ai ministerului.

Trei teme de discuție au fost pe ordinea de zi a premierului Cioloș și a vicepremierului Vasile Dâncu.

În primul rând, a fost luată în discuție gestiunea fondurilor europene, premierul subliniind faptul că nu este important doar gradul de absorbție, ci și calitatea și impactul investițiilor făcute.

Cadastrul, o altă temă importantă, este și o sursă de nemulțumire pentru premier. Cioloș este nemulțumit de activitatea Cadastrului și supărat din cauza lipsei de voință a autorităților locale, nici 20% din teritoriul țării fiind înregistrat în acest moment.

În fine, cei doi oficiali au anunțat Reforma Administrației Teritoriale și a Funcției Publice, un grup de lucru fiind constituit pentru pregătirea reformei administrației publice pentru ca în 2-3 luni să fie gata un pachet de propuneri legislative. Legea salarizării este prioritară în acest moment, mai ales că vechea formă a legii este inoperabilă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-19

TAGURI: reforma administratiei, dacian ciolos, vasile dancu, fonduri europene, cadastru
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DOREL
20 Ian 2016

Vasile Dâncu, zis MAMA OMIDA si AGRONOMUL FRANTUZIT VOR SA discutE trei teme importante. POATE SA LE CITEASCA MAI INTAI , APOI CINEVA SA LE EXPICE DESPRE CE ESTE VORBA ABIA DUPA CELE DOUA FAZE SA PLIMBE SI EI PRUNE PRIN GURA ZICAND CA DISCUTA.
Random imageUltimele stiri


loading...