2019-02-18 00:11


Lia Olguţa Vasilescu, ANUNȚ de ultim moment: Vom avea o nouă indexare a pensiilor, peste rata inflaţiei

 |  11:25
Lia Olguţa Vasilescu, ANUNȚ de ultim moment: Vom avea o nouă indexare a pensiilor, peste rata inflaţiei

Ministrul Muncii a anunţat schimbări de ultimă oră la pensii. Olguţa Vasilescu a vorbit despre o nouă majorare decisă în şedinţa PSD. Practic, la majorările cu rata inflaţiei, s-ar putea adăuga la pensii încă două puncte procentuale.

"A mai fost o modificare decisa la sedinta Comitetului Executiv, dupa ce noi am spus ca din 2022 se merge pe rata inflatiei s-a cerut sa fie si inca 2% peste rata inflatiei, se poate ca inflatia sa fie negativa. Am lucrat la mai multe variante de amendamente.

Pana in 2021 noi crestem pe punctul de pensie, anul viitor va fi 1265 pana in 2020 1775. In 2021 era 1875, recalculat, pana in 2022 era precizat ca se creste doar pe rata inflatiei. Daca inflatia va fi negativa, una din variantele pe care noi am propus-o. Coalitia va lua in dezbatere una din cele 4 variante. Cu certitudine nu va ramane doar rata inflatiei", a spus Ministrul Muncii la Romania Tv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-12

TAGURI: lia olguta vasilescu, ministrul muncii, legea pensiilor,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CONSTANTIN
12 Sep 2018

Vasilescu nu se dezminte-o santajista de ultima speta .Cresc pensile cu rata inflatiei ,plus 2.......% ,asta in 2021.Paqna atunci introduceti ,voi,loazelor votul in urna!!!A mai promis salarii decente pentru toti-a dat doar medicilor si functionarilor ,bani dar nu si educatie.A cum se sbate cu legea pensiilor.Doamna ,fiind specialista in domeniu ,sa vezi ,cum pensionarii cad in genunchi in fata ei drept multumire!!Ce excroaca,pensionarule!!!
ANONIM
12 Sep 2018

Santajista !??!Nu stii ce spui !dute dracului drogat pisat ,mars !
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...