2019-04-23 15:13


Lia Olguța Vasilescu, vocea PSD, MESAJ pentru Klaus Iohannis: ”Minte!”

 |  19:01
Lia Olguța Vasilescu, vocea PSD, MESAJ pentru Klaus Iohannis: ”Minte!”

Lia Olguţa Vasilescu a avut prima reacţie după declaraţiile făcute de Klaus Iohannis. Fostul ministru susţine că preşedintele a confirmat faptul că este hotărât să blocheze toate măsurile bune ale PSD.

”Președintele Klaus Iohannis a confirmat astăzi că e hotărât să blocheze toate măsurile bune ale PSD, pe modelul obișnuit: există sau nu motive, el contestă la Curtea Constituțională! În acest fel, Iohannis a bătut toate recordurile: 58 de sesizări la CCR în doi ani, față de numai 31 Băsescu în 10 ani, două Iliescu în 10 ani și una Constantinescu în 4 ani.

În realitate, președintele Iohannis este foarte afectat de scăderea bugetelor serviciilor secrete. Acesta este singurul motiv pentru care Iohannis blochează guvernarea!

Iohannis minte când spune că nu vor mai fi bani de pensii și salarii. La fel a mințit și anul trecut. Românii au văzut singuri că pensiile și salariile au crescut! Guvernarea PSD nu a avut nicio problemă cu plata acestora și nu va fi nicio problemă nici în 2019!

Cel mai leneș președinte din istoria României pretinde că e preocupat, în an electoral, de creșterea alocațiilor pentru copii. Dar uită să spună că el personal a blocat la CCR bugetul care prevede această creștere. Nu contează răspunsul Curții, care a zis că bugetul e constituțional. Iohannis îl blochează din nou prin retrimiterea la Parlament.

OUG 9/2019 prevede creșterea alocațiilor începând cu luna următoare adoptării bugetului. Așadar, cine este vinovatul că alocațiile nu au crescut de la 1 martie? Nu chiar președintele care blochează promulgarea Legii bugetului de stat?

Iohannis atacă bugetul propus de PSD, deși acesta prevede:

• 6 miliarde lei în plus la Sănătate;

• 9,8 miliarde lei în plus la Educație;

• 15,4 miliarde lei în plus la investiții;

• 4,6 miliarde lei în plus la administrațiile locale – nu 1 miliard în minus cum a citit lent și prost Iohannis, mințind populația.

Dacă acest buget nu este bun pentru Iohannis, cum a putut să promulge bugetul „Guvernului său”, condus de Cioloș, care prevedea cu 16 miliarde lei mai puțin la Sănătate și cu 10 miliarde lei mai puțin la Educație?

Printre temele supuse dezbaterii publice care îl irită pe domnul Iohannis este și cea privind repatrierea rezervei de aur a României. Îl informăm pe domnul Iohannis că PSD vrea să facă exact același lucru pe care l-au făcut deja sau urmează să-l facă Germania, Austria, Belgia, Olanda sau Elveția.

Este foarte ciudat că tocmai domnul Iohannis deschide subiectul „albirii dosarelor”. Îi amintim că vinovatul pentru albirea celor peste 40 de dosare ale sale trebuie căutat la Parchetul General, acolo unde conduce, în continuare, prietenul, protejatul și complicele președintelui.

În încheiere, îi asigurăm pe români că, indiferent câte piedici va pune președintele Iohannis acestei guvernări, PSD va continua să pună în aplicare programul de guvernare pentru binele României” se arată într-un comunicat al PSD.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-06

TAGURI: lia olguta vasilescu, declaratii, iohannis, minte, masuri, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
06 Mar 2019

e "nazist" Johannis ,ce bun era criminalul bolsevic Iliescu cand facea mineriadele si omora oamenii in bataie
ANONIM
06 Mar 2019

Bai scarba batrana ,de postac Esti batran ,stii f bine ce s a intamplat atunci inainte de venirea minerilor S a intamplat exact ce se intampla acum :voi dreapta asta cacacioasa nu ieseati in alegeri ,lumea va ura Atunci erau si taranistii un alt partid nebun care era urat si privit cu scarba fiind asociati cu uciderea taranilor la 1907 ,desi ei nu aveau nici o vina devina fiind nazistii actuali adica inaintasii lor PNListi Va comportati exact ca acum si peste 100 de ani tot nazi ve ti fi pentru ca il aveti in gena in sange Atunci ati blocat centrul capitalei pentru ca lumea nu v a ales pe voi Dupa saptamani de teroare (acolo va cacati ascolo va drogati )cine trecea pe acolo voma de la putoarea voastra Atunci toate VALEA JIULUI a venit si v a fugarit de acolo NU i a chemat nimeni sunt minciunile voastre minciuni cu care umblati si acum Spuneti minciuni la greu si aici si la Bruxel SIKTIR!
ANONIM PARANOIC DEMENT
06 Mar 2019

nazistii sunteti voi scarbele bolsevice care-l pupati in cur pe criminalul terorist Iliescu
ANONIM
06 Mar 2019

De pupat il pupi tu bosorogule Tu ai adus vorba scarbosenie nebuna Siktir Si spor la lins o cutra dementa dE SAS
ANONIM
06 Mar 2019

URSOAICA SPURCATA , LUCRATOARE CU GURA LA PSD LUI TERENTE DE TELE HOTMAN
Random imageUltimele stiri


STARBAG