2018-10-24 08:17


Liberalii au validat alte 19 candidaturi la alegerile locale

 |  14:55
Liberalii au validat alte 19 candidaturi la alegerile locale

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat, marţi, că în cadrul şedinţei Biroului Politic Național, liderii partidului au validat alte 19 candidaturi la alegerile locale.

"Astăzi am continuat discuțiile și procedurile de validare (...) a zece candidaturi pentru funcțiile de primari în capitale reședințe de județ și a nouă candidați pentru funcțiile de președinte de Consiliu Județean", a precizat Vasile Blaga, într-o conferință de presă, potrivit Agerpres.

Au fost validate următoarele candidaturi la primăriile municipii reședință de județ: Narcis Ionuț Sofianu — Pitești, Cătălin Flutur — Botoșani, Nicolae Florian — Giurgiu, Octavian Lupulescu — Târgu-Jiu, Marius Țepeluș — Miercurea-Ciuc, Dragoș Victor Chitic — Piatra Neamț, Cristian Niculescu — Baia Mare, Florin Titirișcă — Alexandria, Marius Arcăleanu — Vaslui, Ștefan Ion — Focșani.

Pentru candidaturile la Consiliile Județene au fost validați: Ion Dumitrel — la Alba, Iustin Cionca — la Arad, Nicolae Giugea — la Dolj, Dumitru Băianu — la Giurgiu, Dan Vâlceanu — la Gorj, Mircea Man — la Maramureș, Marius Bălu — la Mehedinți, Iulian Dumitrescu — la Prahova, Cătălin Dumitru Toma — la Vrancea.

Vasile Blaga a mai spus că la nivelul organizațiilor Mehedinți și Vrancea există președinți și nu copreședinți, în persoana lui Daniel Popescu și a lui Cătălin Dumitru Toma.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-26

TAGURI: liberal, valideaza, 19, candidatura, alegeri, locale
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...