2019-01-23 18:20


Liberalii îi cer SOCOTEALĂ premierului Tudose: ”Să ne comunice public dacă există probleme cu...”

 |  17:22
Liberalii îi cer SOCOTEALĂ premierului Tudose: ”Să ne comunice public dacă există probleme cu...”

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi îi cere public premierului Mihai Tudose să comunice dacă sunt probleme cu banii de salarii şi pensii.

“Prin declaraţia lui Nicolicea (Eugen Nicolicea – n.r.), PSD admite că inclusiv asigurarea banilor de pensii şi salarii reprezintă o provocare pentru actualul guvern. Este un uriaş regres, în condiţiile în care banii de salarii şi pensii nu au mai fost în pericol în ultimii ani. Logica partidului lui Dragnea - autostrăzile pot să aştepte - este inacceptabilă pentru orice stat care doreşte dezvoltare”, a afirmat liberalul, într-un comunicat de presă.

Ovidiu Raeţchi i-a solicitat public premierului Mihai Tudose să spună dacă există probleme cu banii de pensii şi salarii. "Îi cer public premierului Tudose să ne comunice dacă există probleme cu banii de pensii şi salarii, aşa cum putem înţelege din afirmaţia domnului Nicolicea. De asemenea, îi solicit domnului ministru Cuc să explice opiniei publice dacă declaraţia domnului Nicolicea anunţă o nouă schimbare a programului de guvernare PSD şi o renunţare la construcţia de autostrăzi”, a conchis deputatul PNL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-08

TAGURI: liberali, ovidiu raetchi, premier, tudose, bani salarii, pensii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAK
08 Iul 2017

Nu domnilor, stați liniștiți. Nu sunt probleme cu banii pentru salariile dumneavoastră. Cu respect , Mihai Tudose.
Random imageUltimele stiri

loading...