2018-10-18 20:01


Liberalul RAEŢCHI îi cere socoteală primarului Gabriela FIREA, la un an de mandat în fruntea Capitalei

 |  15:25
Liberalul RAEŢCHI îi cere socoteală primarului Gabriela FIREA, la un an de mandat în fruntea Capitalei

Deputatul liberal Ovidiu Raețchi susţine că, în decursul unui an de mandat, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, nu a rezolvat nimic în ceea ce privește chestiunea transportului public, traficul în București fiind chiar mai dificil decât era până acum un an. Acesta îi cere Gabrielei Firea să spună care dintre promisiunile sale mai sunt valabile și care este termenul real pentru îndeplinirea lor.

"În urmă cu un an, Gabriela Firea promitea o 'revoluție' în chestiunea transportului public, ale cărei rezultate urmau să fie văzute doar în șase luni. Între timp, primarul general a făcut doar zeci de declarații, o parte dintre ele contradictorii și niciun termen nu a fost respectat. Practic, un sfert din mandatul de primar general al Gabrielei Firea a fost consumat, dar fără nicio realizare: în realitate, traficul din București este mai dificil și mai lent decât în anii precedenți, deși este greu de crezut că un regres a putut fi posibil", a precizat Raețchi, potrivit unui comunicat transmis Agerpres.

El a apreciat că modul în care Gabriela Firea tratează problema transportului public este "sfidător", această abordare ținând mai degrabă de "teatru de revistă", nu de administrație. "Zecile de promisiuni au fost abandonate, amânate, modificate, printre care: transportul public gratuit, renunțarea la achiziționarea de autobuze second-hand, anunțul achiziționării de autobuze noi, introducerea de benzi unice și modificarea termenelor, introducerea transportului RATB în Ilfov, dotarea autobuzelor cu aer condiționat, introducerea de wireless gratuit în mijloacele de transport în comun, achiziționarea de autobuze electrice, construirea de parcări la intrarea în București, un sistem de semaforizare inteligentă pentru toate intersecțiile din Capitală. Este sfidător modul în care Gabriela Firea tratează o problemă atât de serioasă precum transportul public: această abordare este teatru de revistă, nu administrație", consideră în final liberalul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-18

TAGURI: ovidiu raetchi, gabriela firea, primar, transport public, trafic
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...