2018-12-13 15:16


Liberation: România a ajuns din nou în centrul atenţiei şi în haos

 |  07:12
Liberation: România a ajuns din nou în centrul atenţiei şi în haos

Cotidianul francez Liberation a relatat că România a ajuns din nou în haos în condiţiile în care Guvernul Victor Ponta a demisionat în urma unor proteste izbucnite după un incendiu într-un club de noapte.

"În timp ce criza imigranţilor continuă să genereze probleme în Europa, în estul continentului, România a ajuns în centrul atenţiei prin manifestaţii masive care au sfârşit prin înlăturarea Guvernului puternicului premier Victor Ponta", notează cotidianul Liberation, citat de Mediafax.

Sursa citată a mai precizat că protestele au izbucnit pe fondul unei stări de nemulţumire generală care a culminat cu incendiul produs în clubul Colectiv din Capitală, soldat cu 32 de morţi.

"Dincolo de clasa politico-economică, sistemul întreţinut de aceasta face obiectul furiei protestatarilor, nemulţumiţi că politicienii s-au îmbogăţit în mod exponenţial, menţinând România în sărăcie, la periferia Europei", subliniază Liberation, într-un editorial intitulat "România intră din nou în haos".

Premierul Victor Ponta şi primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, au demisionat după protestele desfăşurate marţi seară în Bucureşti şi în mia multe oraşe din ţară în urma incendiului de la clubul Colectiv. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-05

TAGURI: liberation, romania, ajunge, centru, atentie, haos
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...