2018-12-15 09:03


Lider PNL: Analiza măsurilor Codului Fiscal, făcute de Teodorovici în discotecile de pe litoral

 |  12:21
Lider PNL: Analiza măsurilor Codului Fiscal, făcute de Teodorovici în discotecile de pe litoral

Vicepreşedintele PNL Ioan Bălan a precizat, într-un comunicat de presă, că este „tare suspectă vitejia” unor lideri politici de la PSD care au confirmat participarea la consultările iniţiate de PNL pe marginea Codului fiscal. Deputatul a afirmat ironic că probabil ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici va face analiza măsurilor Codului Fiscal „în discotecile de pe litoral” sau le va primi de la premierul Victor Ponta direct „din croaziera de lux”.

"Este tare suspectă vitejia unor lideri politici, în special de la PSD, care au sărit imediat să confirme participarea la consultările iniţiate de PNL pe marginea Codului fiscal! De ce nu le-au organizat ei de la Guvern, înainte de adoptarea în Parlament a acestei legi, cu date precise şi fundamentarea cifrelor pe masă? Când PNL le-a solicitat aceste fundamentări au spus că e treaba Guvernului Ponta şi că ei îşi asumă legea şi fără prea mari calcule”, a afirmat duminică Ioan Bălan.

"Când s-au mai consultat cei din PSD şi cu cine atunci când au luat decizii la guvernare? Cu nimeni! Când s-a mai întâmplat în România ca liderii PSD să se aşeze sincer şi onest în jurul mesei şi să bată palma cu celelalte partide asupra unor obiective pe care să le urmărească oricine s-ar afla la guvernarea ţării? Niciodată! De făcut, au mai făcut-o, dar numai pentru a înşela electoratul şi partenerii politici! Tare îmi este teamă că şi de această dată liderii PSD nu vor veni la consultări cu obiective politice oneste, orientate către cetăţeanul român, către economia naţională, către soarta României, ci se vor prezenta tot pentru a "da bine” la televizor şi a da senzaţia că sunt deschişi dialogului”, a completat vicepreşedintele PNL.

Deputatul a afirmat ironic că probabil ministrul Finanţelor va face analiza măsurilor Codului Fiscal „în discotecile de pe litoral” sau le va primi de la premierul Victor Ponta direct „din creoaziera de lux”.

"PNL i-a cerut constant ministrului să aducă date precise privind impactul măsurilor de relaxare fiscală şi sursele precise de acoperire a golurilor bugetare! Nouă nu ne-a arătat nicio cifră, aşa cum nu a arătat nici Preşedintelui României, nici Guvernatorului BNR şi nici altcuiva, pentru că pur şi simplu nu are asemenea estimări şi nici nu s-a străduit să le obţină. Mai mult, mi-e greu să cred că acesta le va obţine în cele câteva zile care au mai rămas până la consultări, mai ales dacă le va căuta în continuare prin discotecile de pe litoral, Singura sa şansă este să i le trimită şeful său de Guvern direct din croaziera de lux”, a afirmat Ioan Bălan.

Liberalul a precizat că a votat Codul fiscal în Parlament şi că susţine relaxarea fiscală.

"Am votat Codul Fiscal în Parlament! Susţin relaxarea fiscală nu doar pentru că este parte a Programului de guvernare al PNL, ci pentru că ştiu că mediul de afaceri din ţară are nevoie de susţinere, iar românii au nevoie de locuri de muncă şi de salarii decente", a menţionat deputatul PNL.

În încheiere, liberalul i-a transmis un mesaj premierului Victor Ponta.

"Îi transmit un mesaj lui Victor Ponta, înainte de a merge la consultări cu liderii celorlalte partide, prin versurile lui Pavel Stratan: Şi dacă-mi spune cineva cum ar putea să fie mai bine/ Mă las de toate, mă duc acolo, mă-ntorc înapoi, mă iau şi pe mine", a conchis Ioan Bălan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-09

TAGURI: pnl, analiza, masuri, cod, fiscal, ministru, finante, discoteca, litoral, eugen teodorovici
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...