2019-02-18 00:53


Lider PSD îi dă replica lui Iohannis: ”Vrea război româno-român”

 |  20:36
Lider PSD îi dă replica lui Iohannis: ”Vrea război româno-român”

Prin vocea secretarului său adjunct, Codrin Ștefănescu, PSD a anunțat că referendumul propus de președintele Klaus Iohannis are mulți pași de făcut până să se împlinească. Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat luni că va începe demersurile privind organizarea unui referendum pe tema modificării legislaţiei în materie penală.

”Referendumul trebuie să treacă prin Parlament. Poate Parlamentul aprobă suspendarea. Sau, se face un alt referendum, în același timp, dacă românii vor să trăiască bine. Poate și Parlamentul să ofere o temă pentru un referendum, și un partid, dacă strânge semnături. Nu e dreptul tău, Iohannis, să încalci Constituția, să protestezi împotriva unui guvern. Tu ești moderator. Ce face el e o campanie electorală oribilă, ridică segmente de oameni împotriva altor segmente. El știe că dacă vrem, mâine, aducem un milion de oameni la Palatul Cotroceni. Se vrea război româno-român. Noi nu vrem să convocăm un miting.”, a spus Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, la Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-23

TAGURI: psd, codrin stefanescu, klaus iohannis, referendum
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
23 Ian 2017

VORBA LUNGA SARACIA OMULUI.......DISCUTAM DUPA REFERENDUM.......BASTA...GAME OVER
CODRIN CU PAR
23 Ian 2017

AUZI BULACHE ESTI LA PUTERE? HAI SICTIR IN FLEASCA MATII DE FRAIER, NU VEZI MA CA DRAGNEA TE FOLOSESTE SA- I SUGI VARFUL LA ,PANTOFI, MANCAMI- AI LIMBA DE SUB SIRETUL DE LA ADIDAS DE FRAIER.
ADRIAN
24 Ian 2017

Idiotul asta era la un moment cu cainii, apoi cu gaura neagra de la CERN, acum cu Dragnea, amice, ai numai cauze pierdute.
MASCARICIUL MAFIEI PSD.
24 Ian 2017

Jegul asta l- a slugarit pe wc.tudor pe nastase pe ponta , iar acum a devenit orificiul de wc. al lui dragnea puscariasu si trambitzas in latrinele tv. urat mirositoare ale puscariasilor ghita si voiculescu.
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...