2019-02-21 07:58


Liderii PSD se întrunesc de urgență de la ora 14:00. Vezi de ce i-a convocat Dragnea

 |  09:58
Liderii PSD se întrunesc de urgență de la ora 14:00. Vezi de ce i-a convocat Dragnea

Principalii lideri ai PSD se întrunesc marţi, de la ora 14.00, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, pentru aprobarea componenţei Guvernului Grindeanu, urmând ca la ora 15.00 să aibă loc o întâlnire a grupurilor parlamentare reunite ale PSD şi ALDE în care fiecare candidat la funcţia de ministru să aibă o scurtă prezentare, potrivit News.ro.

Premierul desemnat, Sorin Grindeanu, a afirmat, săptămâna trecută, că din Cabinetul său vor face parte numai oameni politici, care au fost validaţi în Comitetul Executiv al partidului.

“Vorbim de un guvern politic. În cadrul PSD, deciziile se vor lua marţi, în cadrul CEx. Aici nu vorbim de preferinţe şi de prietenii, aici vorbim de responsabilitatea celor două partide, PSD şi ALDE, de a propune oameni politici pe domeniile respective, iar această decizie se va lua politic, în forurile de conducere, marţi”, a precizat Sorin Grindeanu, întrebat despre componenţa Cabinetului său.

Premierul desemnat a subliniat faptul că este vorba despre “un guvern politic, nu un guvern tehnocrat, de oameni care vor trece prin votul CEx în cazul PSD”.

“Fiecare dintre cele două partide vor propune oameni de toată isprava care se vor ţine de programul de guvernare”, a conchis premierului desemnat.

Conform calendarului anunţat de liderul PSD, Liviu Dragnea, şi transmis şi preşedintelui Klaus Iohannis, noul Executiv ar urma să depună jurământul miercuri, 4 ianuarie, la ora 19.00, Sorin Grindeanu intenţionând ca prima şedinţă a Guvernului să fie în aceeaşi zi, la ora 21.00


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-03

TAGURI: liderii psd, comitetul executiv national, grindeanu, dragnea, iohannis, premierul desemnat, psd, alde
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BOMBONIKA
03 Ian 2017

TREBUIE SA CANTE "PARTIDUUUL....CEAUSESCUUU...ROMANIAAAAA" PENTRU KIM JONG DRAC-NEA
TEMISTOCLE
03 Ian 2017

S-a stabilit si ora conferintei de presa ?
MARLANUL DE TELEORMARLANIA
03 Ian 2017

I-a convocat pe toti din organizatia mafiota psd ca sa le spuna cum vor face cincinalul in patru ani jumate si cum sa-si slaveasca mult iubitul si stimatul lor conducator. PARTIDUL -dragnea -ROMANIA E TOT CE AVEM MAI SCUMP PE ACEST PAMANT URAAAAA. SA NE TRAIESTI IUBIT CONDUCATOR ...URAAAAA APLAUZE PUTERNICE CRETINILOR CARE A-TI INTORS ROMANIA CU 30 DE ANI IN URMA. SOMNUL NATIUNII NASTE MONSTRI CA dragnea.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...