2019-02-21 13:58


DRAGNEA, GRINDEANU și FIREA, şedinţă la Parlament

 |  12:19
DRAGNEA, GRINDEANU și FIREA, şedinţă la Parlament

Liderii PSD s-au reunit miercuri dimineaţă, la sala de grup a social-democratilor de la Camera Deputaţilor, pentru a discuta atât despre moţiunea de cenzură care urmează să fie votată în plenul reunit, cât şi despre probleme ale administraţiei locale, fiind convocaţi mai mulţi aleşi locali, alături de ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh. Şi primarul Capitalei, Gabriela Firea, este prezentă la şedinţa PSD, la care participă Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu.

Aceasta este prima şedinţă la care participă aleşii locali de când au început manifestaţiile din întreaga ţară, generate de ordonanţa de urgenţă privind modificarea Codurilor penale. La şedinţa de la Parlament participă primarii din Bucureşti, printre care Gabriela Firea, Robert Negoiţă şi Daniel Florea, alături de ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, potrivit News.ro.   În aceasta dimineata, Gabriela Firea posta pe pagina sa de Facebook un mesaj, însoţit de fotografii, în care preciza că este în şedinţă pentru aplicarea măsurilor necesare îndepărtării efectelor ninsorii şi poleiului.   "De la prima ora, in continuarea celei de azi-noapte, sedinta pentru aplicarea masurilor necesare indepartarii efectelor ninsorii si poleiului.

200 de utilaje si 1200 de operatori manuali actioneaza pentru indepartarea zapezii de pe arterele Capitalei. In Bucuresti se circula normal, in conditii de iarna.

Se actioneaza la aceasta ora pentru degajarea zapezii si se imprastie material antiderapant pe toate arterele principale din Urgenta 1, dar si pe strazile secundare cu un numar de 241 utilaje si 1200 operatori manuali.

De la debutul fenomenor meteo, pe parcursul noptii au intervenit 341 operatori si 94 de utilaje dupa cum urmeaza:

Sector 1 - Romprest - 26 utilaje si 122 operatori care au imprastiat materiale antiderapante pe strazile principale;

Sector 2 - Supercom - 17 utilaje si 52 operatori acţiune material aniterapant pe străzi principale;

Sector 3 - Rosal - 17 operatori, 13 utilaje acţiune material aniterapant pe străzi principale si 14 utilaje acţiune material aniterapant pe străzi secundare

Sector 4 – Rebu - 50 de operatori, 10 utilaje acţiune material aniterapant pe străzi principale

Sector 5 - Romprest - 44 operatori si 7 utilaje acţiune material aniterapant pe străzi principale;

Sector 6 –Urban - 56 operatori si 7 utilaje acţiune material aniterapant pe străzi principale

Reamintim ca, pentru orice problema cauzata de fenomenele meteo, cetatenii pot suna la numarul de telefon gratuit 0800800868", scrie Gabriela Firea pe Facebook.

foto: Facebook


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-08

TAGURI: dragnea, grindeanu, firea, sedinta, parlament, motiune de cenzura,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


STRATEGIA MAFIEI PSD.
08 Feb 2017

Se intrunesc cu primarii din teritoriu sa faca programul de MARIRI DE TAXE SI IMPOZITE CARE IN PROVINCIE FUNCTIONEAZA DEJA..AU CRESCUT TOATE TAXELE LOCALE PE 2017 CU PESTE 50% CHIAR SI 100%.ACESTA ESTE GUVERNUL. CRIMEI ORGANIZATE.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...