2019-01-16 20:37


Liderii Puterii se bronzează la Mamaia. Cei ai Opoziţiei, peste hotare

 |  19:54
Liderii Puterii se bronzează la Mamaia. Cei ai Opoziţiei, peste hotare

Parlamentarii au intrat în vacanţă după ce s-a încheiat prima sesiune legislativă din acest an, iar unii dintre ei deja au început să îşi facă planuri pentru concedii. Premierul Victor Ponta a anunţat că îşi va lua vacanţă între 1 şi 15 augut. În schimb, Valeriu Zgonea se află deja pe litoralul românesc, iar Florin Iordache, deputat PSD, o să meargă la rândul lui cu familia în staţiunea Mamaia. Pe de altă parte, senatorul PDL Traian Igaş va merge peste hotare cu familia, dar a precizat pentru ziarul PUTEREA că se află în Ungaria pentru întâlniri ce privesc problemele din colegiul său senatorial.

Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, a declarat pentru PUTEREA că se află pe litoral cu familia încă din prima săptămână de concediu.

Zgonea şi Iordache, pe litoral

 

„Am venit pe litoral cu familia, acum că sunt în concediu, e vacanţă parlamentară. Să sţiţi că eu nu prea plec din ţară, aşa, în vacanţe, prin alte ţări”, a declarat Zgonea, joi, pentru ziarul PUTEREA, după ce a explicat că statul britanic îi plăteşte un curs de leadership ale cărui costuri sunt de 10.000 de lire sterline, după ce a câştigat un grant la  Royall College of Defence din Londra.

Apoi, Florin Iordache, deputat PSD, a declarat că nu şi-a făcut planuri încă pentru concediu, dar cel mai probabil, o să meargă la Mamaia: „Mai avem câteva întâlniri programate pentru perioada următoare, aşa că nu mi-am făcut încă planuri. Dar cel mai probabil  o să mergem la Mamaia, la noi, pe litoral”.

Ponta, vacanţă 1-15 august

Primul-ministru şi-a făcut şi el un plan pentru vacanţă. În ultima şedinţă de Guvern, Victor Ponta le-a cerut miniştrilor care pleacă în vacanţă odată cu el, în perioada 1-15 august, să desemneze secretari de stat care să coordoneze activitatea în absenţa lor, el anunţând totodată că la conducerea Guvernului se va afla în permanenţă unul dintre vicepremieri. “Vom avea şedinţe până la sfârşitul lunii iulie, după aceea zece zile însă...  unul dintre vicepremieri va fi aici şi absolut toţi miniştrii care eventual veţi pleca în vacanţă trebuie să aveţi un secretar de stat care rămâne la minister”, a spus Ponta miniştrilor, în şedinţa de Guvern. El a precizat că, după 15 august, Guvernul va relua activitatea normală, informează Mediafax.

Igaş: Peste hotare

Traian Igaş, în schimb, a precizat că va merge pentru câteva zile în concediu cu familia, peste hotare, dar a punctat că şi acum se află într-o depalsare în Ungaria, într-o problemă de interes pentru colegiul său: „O să merg câteva zile, cu familia şi cu fetele, într-o vacanţă peste hotare, avem stabilit ceva. Dar eu sunt încă prins cu problemele de la mine din colegiu. Spre exemplu, acum sunt într-o deplasare în

Ungaria, împreună cu un primar dintr-o localitate din judeţul Arad, discutăm cu primarul unei localităţi de aici să deschidem un punct de frontieră comun la Pârâiaşu Mic. Acum o jumătate  de oră s-a încheiat întâlnirea şi o să vedem dacă putem concretiza ceva”, a explicat  Igaş pentru ziarul PUTEREA. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-07

TAGURI: Traian, Igas, vacanrte parlamentare, 2013, legislatura, Valeriu, Zgonea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...