2018-12-18 17:17


Liderii UNPR dezbat strategia electorală a partidului şi relaţia cu PSD

 |  09:57
Liderii UNPR dezbat strategia electorală a partidului şi relaţia cu PSD

Liderii UNPR se reunesc sâmbătă la Braşov pentru a dezbate strategia electorală a partidului, precum şi relaţia formaţiunii cu PSD. Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a prezentat public atât cadrul la care se va limita cooperarea electorală PSD-UNPR, cât şi poziţia Uniunii privind alegerea primarilor în 2 tururi.Liderii UNPR se reunesc sâmbătă la Braşov pentru a dezbate strategia electorală a partidului, precum şi relaţia formaţiunii cu PSD. Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a prezentat public atât cadrul la care se va limita cooperarea electorală PSD-UNPR, cât şi poziţia Uniunii privind alegerea primarilor în 2 tururi, transmite Mediafax.

Liviu Dragnea a anunţat că, din punctul de vedere al PSD, alianţa cu ALDE şi UNPR din Parlament se păstrează.

UNPR a precizat, vineri, că decizia partidului de a avea grupuri separate de PSD este ''firească''. Formaţiunea condusă de Gabriel Oprea a ţinut să îi transmită liderului social-democrat, Liviu Dragnea, că are ''candidaţi redutabili, organizaţii puternice şi aleşi locali gata să lupte'' în 2016.

''Decizia UNPR de a avea grupuri parlamentare proprii este firească în condiţiile în care partidul nostru este al treilea partid ca mărime din actualul Legislativ, având 64 de parlamentari, dintre care 21 senatori şi 43 deputaţi'', au postat reprezentanţii UNPR vineri pe pagina oficială de Facebook.

UNPR a mai precizat că a ''luat act de decizia luată de conducerea PSD'' şi va analiza propunerea venită din partea formaţiunii.

„Cert este ca UNPR este pregătită pentru confruntările electorale ale anului 2016 şi îşi propune să obţină cel putin 10% din numărul total de voturi. Avem o echipă de campanie solidă, capabilă să mobilizeze toate resursele organizaţionale şi umane ale partidului. Avem candidaţi redutabili, avem organizatii puternice şi aleşi locali gata să lupte pentru ca fiecare cetăţean al acestei ţări să beneficieze de securitate şi prosperitate. UNPR se asteaptă la un an plin de provocări, în care formaţiunea progresistă îşi va demonstra încă o dată seriozitatea şi se va lupta cu toate armele pentru a performa electoral'', a subliniat UNPR.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-30
Citeste si:
UNPR: Avem candidaţi redutabili, organizaţii puternice şi aleşi locali gata să lupte

TAGURI: lider, unpr, dezbate, strategie, electorala, partid, relatie, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...