2018-12-12 21:09


Liderii USL, boicotaţi de moguli. Conferinţa învinşilor pe TVR Info

 |  19:46
Liderii USL, boicotaţi de moguli. Conferinţa învinşilor pe TVR Info
Liderii USL au confirmat ieri că Elena Udrea i-a învins.Crin Antonescu, preşedintele PNL, a recunoscut că dacă se va merge lareferendum cu această formă, atunci PSD şi PNL îl vor boicota. „Dacă se vaajunge la un referendum sub această formă aberantă, cu o sumedenie de întrebăricaraghioase de-a dreptul, noi vom boicota acel referendum şi nu vom participala o mascaradă de tip Băsescu-Udrea la nivelul Capitalei. Ceea ce am văzut ierică a rezultat din hotărâre este cel mult un set de întrebări care ar puteafolosi la un sondaj de proastă calitate”, a declarat Antonescu. Nici primarulOprescu nu a scăpat tiradei liberalului. El i-a cerut doctorului să răspundăcum a votat fiecare consilier. „Ca să-l parafrazez cumva, respectuos îl rog peprimarul general, dl Sorin Oprescu, să facă domnia sa aceste precizări: dacă aavut răspuns şi de la ce partide a avut răspuns la scrisoarea sa şi care dintreconsilieri, de la ce partide, au votat şi cum au votat. Încă o dată, cu totrespectul, uneori şi discursul primarului general, luat de patosul pentrucetăţeni şi de rezerva faţă de partidele politice, se face un amalgam –politicienii, partidele... Nu! Să vorbim exact!”, a mai afirmat preşedinteleliberal.

PSD şi PNL continuă războiul

Victor Ponta, preşedintele PSD, a anunţat că USL nu sepredă încă. „Decizia noastră din punct de vedere juridic este de a solicita onouă hotărâre a CGMB, în aşa fel încât să avem o întrebare clară. Întrebarea,din punct de vedere juridic, trebuie să sune aşa: doriţi desfiinţareasectoarelor Bucureştiului şi existenţa unei singure primării? Conform legiireferendumului, întrebarea adresată publicului trebuie să fie clară şi trebuiesă ducă la posibilitatea de a orienta într-o direcţie sau alta. Cele şapteîntrebări scrise probabil de dl Tălmăcean sunt întrebări de tip Caragiale –n-au absolut nici un sens de a putea să stabilească o voinţă a electoratului.Cred că este o sfidare şi o bătaie de joc la adresa populaţiei Bucureştiului”,a declarat preşedintele PSD. Conferinţa liderilor USL nu a fost transmisă ieripe Realitatea TV sau Antena 3, ci a fost transmisă doar de TVR Info. Posturilemogulilor au fost mai interesate de subiectul Iri-Monica şi de crima de laCraiova.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-08-28

Mai multe imagini:
Liderii USL, boicotaţi de moguli. Conferinţa învinşilor pe TVR Info
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TEODOR
15 Apr 2011

Nea Crin,mai mult respect fata de persoana lui Oprescu,nu ar strica!Sorin Oprescu nu e un lider local al unei organizatii PNL!
Random imageUltimele stiri


loading...