2019-02-18 08:31


Liderii USL s-au transformat în generali de armată. Ponta anunţă proteste, Antonescu vorbeşte de război

 |  19:37
Liderii USL s-au transformat în generali de armată. Ponta anunţă proteste, Antonescu vorbeşte de război

Victor Ponta şi CrinAntonescu şi-au înlocuit peste noapte declaraţiile de preşedinţi de partide cudiscursuri de generali de oşti. Ponta, copreşedinte USL a anunţat ieri căformaţiunea sa politică pregăteşte ample proteste de stradă. Afirmaţiile salevin la mai puţin de o săptămână după ce Crin Antonescu declarase că USL se aflăîntr-un „război” în toată regula cu actuala Putere.

Preşedintele PSD a anunţat ieri că Opoziţia va face demersurile pentruorganizarea unor ample proteste de stradă dacă Guvernul va adopta fărădezbatere publică legea privind organizarea administrativă în opt judeţe. Solicitatsă comenteze afirmațiile unor reprezentanți maghiari privind inițierea unor mișcăride stradă în cazul în care Guvernul își va angaja răspunderea pe reorganizareaîn opt regiuni, Ponta a declarat că şi USL va urma calea maghiarilor. „Evidentcă răspunsurile, deocamdată neoficiale, de la Guvern sunt că prefecţii domnuluiBoc ne vor împiedica să facem referendumuri. Și atunci întrebarea este-să votăm în Parlament nu avem voie că se angajează răspunderea, să facemreferendum să-i întrebăm pe oameni ce părere au, nu avem voie, dar atunci cetrebuie să facem? Din păcate, căi obişnuite, consultare publică nu avemvoie, că trebuie să se facă totul imediat. E normal că ne gândim la orice felde protest, nu violent şi nu asta este ideea, dar am fost aduşi cu toţii, caromâni, într-o situaţie în care tot ceea ce funcţionează într-o ţarădemocratică- dezbatere publică, consultare publică, vot -să nu maifuncţioneze”, a declarat miercuri Ponta.

Generalul Crin

Declaraţiilerăzboinice de ieri ale lui Victor Ponta le urmează pe cele ale celuilaltcopreşedinte USL, Crin Antonescu. Sâmbăta trecută liderul PNL afirmase că USLse află în acest moment „în plinrăzboi” cu PDL, unde confruntarea nu mai este democratică, şi le transmisesealeşilor locali ai PSD şi PNL că ei toţi sunt „soldaţi”în această armată care luptă cu actuala Putere.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-01-10
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...