2018-12-18 15:20


Liviu Dragnea a DEMISIONAT din Guvern şi din funcţia de preşedinte executiv al PSD

 |  13:13
Liviu Dragnea a DEMISIONAT din Guvern şi din funcţia de preşedinte executiv al PSD

Liviu Dragnea a anunţat, vineri, că a demisionat din funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar luni, în cadrul şedinţei Biroului Permanent al PSD, îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al partidului. Dragnea a luat această decizie după ce a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului.

Citeşte şi: UPDATE. Liviu Dragnea, condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului

Liviu Dragnea a precizat că se consideră în continuare nevinovat, dar că a luat act de decizia instanţei, neştiind însă care va fi motivarea deciziei.

Social-democratul a mai afirmat că nu ştie cum mai poate fi organizată o campanie electorală dacă prezenţa la vot este considerată de către o  instanţă drept folos necuvenit. Liviu Dragnea a susţinut că decizia instanţei în cazul său reprezintă un precedent periculos, care poate afecta democraţia şi libertatea partidelor de a îndemna oamenii să vină la vot.

Citeşte şi: Reuters, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Al doilea caz din guvernul Ponta dobărât de acuzații grave

Liviu Dragnea a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-15

TAGURI: liviu, dragnea, demisioneaza, guvern, functie, presedinte, executiv, psd, condamnare, dosar, referendum
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CEL MAI CINSTIT GUVERN ???
15 Mai 2015

INCREDIBIL DAR ADEVARAT , CFR CALATORI – 1.539.435.720 lei datorii ! "Prin impunerea lui Alexandru Petrescu, vicepresedinte PSD Diaspora, Ioan Rus a demonstrat ca isi continua campania de politizare si distrugere a companiei CFR Calatori. In octombrie 2014, Poşta Română, condusa de Alexandru Petrescu, a distribuit în timpul campaniei prezidenţiale, alături de talonul de pensie, peste patru milioane de flyere, comandate şi plătite de PSD, prin care pensionarii erau anunţaţi că prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, vrea să le taie pensia dacă va ieşi preşedinte. Scandalul fluturaşilor otrăviţi împărţiţi de pesedişti a izbucnit înaintea primului tur al alegerilor prezidenţiale. Numirea pesedistului Alexandru Petrescu in fruntea CA de la CFR Calatori vine dupa ce Ioan Rus l-a impus ca manager general pe udemeristul Iosif Szentes, cel care a candidat pe lista UDMR, fara succes, la alegerile parlamentare intr-un colegiu din Vrancea. Acesta s-a remarcat in anii trecuti prin faptul ca impreuna cu fostul director general al CFR Calatori, Valentin Dorobantu, in prezent dirijorul trenurilor de la Regiotrans Brasov si ulterior cu Vasile Secara in acest moment sub control judiciar, au tesut mersul trenurilor in interesul companiilor private de transport feroviar de calatori, punand astfel umarul la ruinarea companiei de stat. Totodata, Ioan Rus ii mentine in CA de CFR Calatori pe directoarea Dana Galbeni Rachila, cea care este acuzata de Curtea de Conturi a Romaniei de insusirea ilegala de catre mai multe persoane din ograda Ministerului Transporturilor de indemnizatii conform OUG 109/2011 din CA si AGA in valoare de circa 1.200.000 de euro. Mai mult, Dana Galbeni Rachila a detinut o firma impreuna cu cea care dirijeaza si regizeaza de ani buni toate achizitiile "in totalitate legale" de la CFR Calatori - Carmen Maria Popescu. Dar, in acealasi timp, ministrul transporturilor, Ioan Rus, il mentine in CA de la CFR Calato
Random imageUltimele stiri


loading...