2018-12-12 05:00


Liviu Dragnea: Alegerile anticipate se pot organiza cel mai devreme pe 5 aprilie

 |  14:46
Liviu Dragnea: Alegerile anticipate se pot organiza cel mai devreme pe 5 aprilie

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că alegerile anticipate se pot organiza cel mai devreme pe 5 aprilie anul viitor. Social-democratul a ţinut să precizeze că şi el este de acord cu o abordare „mult mai echilibrată, mult mai înțeleaptă”.

"Sunt de acord să avem o abordare mult mai echilibrată, mult mai înțeleaptă. Vii repede și spui că vrei alegeri anticipate. De ce? Ca să dea bine la public? Eu zic că trebuie să fim responsabili. Totuși țara asta trebuie ținută sub control. Avem niște parteneriate strategice importante cu Statele Unite, niște angajamente economice și financiare cu parteneri importanți și nu vreau să mă joc cu vorbele. Vorbim de alegeri anticipate care se pot organiza în 5 aprilie să zicem, cel mai devreme, în ideea în care respectăm Constituția, pentru că eu înțeleg și e firesc că suntem toți revoltați că alegerile trebuie să fie respectate", a spus Liviu Dragnea, la sediul PSD, potrivit Agerpres.

Preşedintele PSD a mai afirmat că alegeri anticipate ar însemna ca până la 5 aprilie guvernul care va gestiona treburile țării să fie actualul guvern interimar.

"Dacă președintele și celelalte forțe politice ajung la concluzia că trebuie să facem alegeri anticipate și să ținem acest guvern interimar până în aprilie o să discutăm, dar eu cred că trebuie să cumpănim mult mai bine — obiectivele solicitate de societate pot fi atinse mai bine cu un guvern interimar și instabil până în aprilie sau pot fi atinse dacă, cu foarte mută cumpănire, se instalează un guvern de tehnocrați, cu oameni foarte bine pregătiți, care să înceapă să facă lucruri, fără a mai vorbi de faptul că vine iarna, o iarnă care s-ar putea să fie foarte grea pentru România și unde trebuie luate foarte multe decizii. Un guvern interimar poate să genereze o lipsă de implicare a multor instituții și poate să genereze o lipsă de implicare a multora care lucrează în instituțiile respective, pentru că există instabilitate la vârful guvernului", a completat Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-06

TAGURI: liviu dragnea, alegeri, anticipate, organizeaza, devreme, 5, aprilie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


KK-T MUSTATă, DELETE!
08 Noi 2015

și confiscat Dallasul construit!
Random imageUltimele stiri


loading...