2018-12-16 19:37


Liviu Dragnea anunţă că PSD votează pentru arestarea lui Dan Şova

 |  09:33
Liviu Dragnea anunţă că PSD votează pentru arestarea lui Dan Şova

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni dimineaţa, că social-democrații vor vota „cu toată părerea de rău” pentru ridicarea imunității în cazul senatorului Dan Șova.

''Cu toată părerea de rău, PSD va vota pentru ridicarea imunității'', a precizat Liviu Dragnea, chestionat despre votul PSD în cazul Dan Șova.

Liviu Dragnea a făcut această afirmaţie la sediul ÎCCJ, unde se judecă un nou termen în dosarul 'Referendumul'.

DNA a sesizat procurorul general pentru a cere președintelui Senatului încuviințarea reținerii și arestării preventive a lui Dan Șova.

Procurorii DNA susţin că, „în perioada octombrie 2011 — iulie 2014, Dan Șova a pretins sume de bani și a primit în total 100.000 de euro de la o persoană denunțătoare, în schimbul traficării influenței sale reale pe care o avea pe lângă Mihai Bălan, director general al CET Govora SA, astfel încât acesta din urmă să asigure încheierea unui contract de asistență juridică cu o anumită societate de avocatură, contract de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/lună”.

Procurorii DNA au mai dispus în acest dosar reţinerea lui Mihai Bălan, director general al CET Govora, el fiind acuzat pentru abuz în serviciu în formă continuată (două acte materiale). Instanța supremă a stabilit ulterior că acesta va fi cercetat sub control judiciar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-23

TAGURI: liviu dragnea, psd, voteaza, arestare, dan sova
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


KYSS MIN KOUR
23 Noi 2015

ȘI CAKACIU AISTA TREBE AGĂȚAT DĂ FELINAR.
MARINELU
23 Noi 2015

ZDREANTA ASTA A DISTRUS CE NU AU PUTUT DISTRUGE JOIANIS, TANTA SI COSTEL.
Random image



Ultimele stiri






loading...