2018-11-19 07:15


Liviu Dragnea, atac dur la BNR: E ușor să vorbești dintre clinchete de cristal

 |  22:35
Liviu Dragnea, atac dur la BNR: E ușor să vorbești dintre clinchete de cristal

Liderul PSD, Liviu Dragnea, lansează un atac virulent la adresa Băncii Naționale, după ce guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a criticat OUG prin care cresc salariile medicilor și profesorilor. Dragnea le-a cerut șefilor BNR să meargă să lucreze cot la cot cu bugetarii și să vadă dacă pot să se descurce cu acei bani.

”Am auzit declaraţiile conducerii BNR, e uşor să vorbim cu 13 – 15 mii de euro salariu, să spui la o masă, conducerea BNR, între clinchete de cristal, tacâmuri strălucitoare, faţă de masă albă, naproane elegante, mâncare fină, să mai iasă unul să vorbească despre regulile inflaţioniste.

Ar fi bine, poate, cei din BNR din conducere să meargă să stea o săptămână - două să lucreze cot la cot cu medicii, cu dascălii, să vadă dacă pot trăi cu acele salarii, făcând acea muncă.

Peste 4 milioane de români au depozite în bănci sub 100 de lei, media e 21 de lei, 2 milioane de români în plus au media 409, 136 români au media depozitelor de un milion de ori mai mare.

După tot ce am văzut, văd aceeaşi atitudine, austeritate”, a declarat Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-10

TAGURI: liviu dragnea, atac, bnr, salarii medici, profesori
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DARIUS
10 Noi 2016

Eu nu inteleg cum de mai este guvernator acest mugur isărescu.voi nu ati vazut la americani ca ii schimba pe toți imediat .
GARCEA
11 Noi 2016

Back jegule imputit.air furat tot in teleorman,judetul cut cei mail Saraci si cei mail multi prosti.din Europa datoritavoua jeguri bolsevice care de 26de ani mintiti so bursting continuum jegurilor a/time vandut Tara rusilor jegurilor9841
ANONIM
11 Noi 2016

MAFIOTUL ASTA DIN CEL MAI SARAC JUDET DIN U.E. SI-A FACUT CASA PE DOUA STRAZI SI A LASAT TELEORMANUL FARA LIBRARIE PENTRU AI TINE PE OAMENI DEPARTE DE CARTE. ACESTI OAMENI STIU SA CITEASCA DOAR BULETINUL DE VOT CU NUMELE TAU IMPOSTORULE BOLSEVIC SI COMUNIST
FB
17 Noi 2016

Nu vă lăsați păcăliți de acest demagog condamnat penal pentru fraudă electorală. Uitați cine vorbește. Averea lui Dragnea, om care a "muncit" în "serviciul" public toată viața pe salarii mărunte: http://m.evz.ro/averea-lui-dragnea-propietatea-de-7000-mp-piscina-de-dimensiuni-impresionante-si-teren-de-tenis-cu-nocturna-galerie-foto-si-video.html https://www.google.ro/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://gov.ro/fisiere/ministri_fisiere/da-dragnea-1.pdf&ved=0ahUKEwjfss6bha_QAhXnKcAKHex9BTcQFggfMAE&usg=AFQjCNGt1Rc02Pga5FbPUWTtsWN18_9gFg&sig2=-gbZ101yj1T-kIg1uZm3Gg
Random imageUltimele stiri


loading...