2019-02-23 00:47


Liviu Dragnea CONTESTĂ noul complet de cinci magistraţi care judecă procesul la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

 |  12:28
Liviu Dragnea CONTESTĂ noul complet de cinci magistraţi care judecă procesul la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Avocata lui Liviu Dragnea a anuntat vineri ca este nemultumita de modul in care s-a facut tragerea la sorti a completurilor de cinci judecatori de la Inalta Curte de casatie si Justitie si cere suspendarea si anularea hotararii Colegiului de Conducere al ICCJ din 8 noiembrie, potrivit Ziare.com.

"Ne-am vazut obligati sa formulam aceasta cerere pentru ca suntem in situatia de a fi in continuare cu drepturi procesuale vadit afectate, respectiv repartizarea aleatorie a cauzelor. Decizia CCR inca nu s-a publicat, orice decizie a CCR isi produce efectele pentru viitor de la data publicarii deciziei, care cuprinde si considerentele", a declarat avocata, potrivit Ziare.com.

In consecinta, aceasta cere si anularea ultimei trageri la sorti.

Potrivit avocatului lui Dragnea, hotararile contestate genereaza o neregularitate si o incalcare flagranta a drepturilor procesuale ale tuturor persoanelor judecate: "Nu numai ale reclamantului".

Curtea Constituţională a decis că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie trebuie să tragă la sorţi toate completele de cinci judecători, ceea ce Înalta Curte a şi făcut, chiar a doua zi. Tragerea la sorţi s-a făcut după ce decizia Curţii Constituţionale a fost comunicată, dar nu şi motivată şi publicată în Monitorul Oficial.

Completul de 5 judecători de la Înalta Curte judecă recursul în procesul în care Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-11-23

TAGURI: liviu dragnea, complet de magistrati, proces, inalta curte de casatie si justitie,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMELEON
23 Noi 2018

LA JUSTITIA TRADATOARE , A DAT MUIE DIN NOU MAFIOTUL SEF
ȚIGANUL,
24 Noi 2018

în momentul ieșirii nevestei din maternitate: Ia zi fă, ce nume ai pus la puradel? Mondialu, Universalu sau Ronaldo? Să fie ăl mai hoț și mișto nume care să esistă pă lumea asta! -Nume de hoț adevărat! I-am zis Dragnea la ăsta micu! Să are norocu lu șefu ăl mare la furat și la bani! -Bravo, fă! Hai să te iubesc să facem și-un Tăriceanu…să are noroc și la fomei!”
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...