2019-02-20 21:38


Liviu Dragnea dă SEMNALUL: ”Voi vota fără ezitare pentru FAMILIE”

 |  21:52
Liviu Dragnea dă SEMNALUL: ”Voi vota fără ezitare pentru FAMILIE”

Liviu Dragnea transmite un mesaj de apreciere după votul pozitiv din Senat pentru referendumul pentru susținerea familiei.

”Salut decizia Parlamentului referitoare la revizuirea Constituției privind definirea familiei. Referendumul va avea loc pe 7 octombrie și va fi un moment crucial pentru valorile fundamentale ale societății românești. Am susținut organizarea acestui referendum și voi participa cu siguranță la scrutin. Este cea mai democratică formă posibilă de exprimare a voinței poporului român într-o chestiune de o profunzime spirituală deosebită. Nu va fi un vot pentru sau împotriva cuiva, pentru sau împotriva unor categorii de persoane. Va fi un vot despre cum ne dorim să arate societatea în care trăim. Eu voi vota fără ezitare pentru familie, în sensul ei tradițional, pentru că, în opinia mea, valorile tradiționale reprezintă rădăcinile unei națiuni” scrie Liviu Dragnea pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-12

TAGURI: liviu dragnea, semnal, referendum, familie, senat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TRADATORI DE TARA
12 Sep 2018

CE FAMILIE BAI LASULE ? -DAR CU VILCOV CUM RAMINE ?
MANIPULARE MARCA PSD.
12 Sep 2018

Ce familie traditionala esti tu borfasule cu amanta mai mica ca nora ta ? Ce familie traditionala este tariceanu la a cincea nevasta mai lichelelor ? Bani aruncati in vânt , nu ati facut un metru de autostrada de doi ani de cand va bateti joc de tara.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...