2019-03-25 12:03


Liviu Dragnea: Dacian Cioloş nu a explicat de ce ANAF s-a comportat în asemenea hal la Antena 3

 |  13:39
Liviu Dragnea: Dacian Cioloş nu a explicat de ce ANAF s-a comportat în asemenea hal la Antena 3

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri că premierul Dacian Cioloş nu a putut să explice de ce funcționarii ANAF s-au purtat „în asemenea hal” când au fost la sediul Antena 3. social-democratul a susţinut că inspectorilor „le mai lipseau bâtele”.

"Am vrut să văd și ce spune premierul Dacian Cioloș, că nu m-a lămurit. Cred că nu a înțeles subiectul principal. Nimeni nu a pus în discuție decizia instanței. Nimeni nu a pus în discuție recuperarea prejudiciului. Dar nu a putut să explice de ce funcționarii ANAF s-au purtat în asemenea hal. Le mai lipseau bâtele. Au legitimat, fotografiat, în special pe cei care erau la emisiuni și am fost curios să văd dacă realizează grozăvia modului în care acționează funcționarii ANAF în țară în general, pentru că acum sunt în speță cinci televiziuni, dar sunt mii de oameni de afaceri care se lovesc de aceeași brutalitate. A spus premierul că va încerca să impună ANAF-ului să-și revizuiască atitudinea fața aceste situații. Credeți că vor exista astfel de demersuri? Se va schimba ceva în privința aceasta?", a afirmat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Preşedintele PSD a mai spus că există foarte mulți oameni de afaceri mici care se plâng de „brutalitatea” procedurilor și modurilor în care se comportă funcţionarii ANAF.

"Mie îmi moare speranța foarte târziu, foarte greu. În continuare sper, dar nu are niciun fel de restricție ANAF-ul, este practic în subordinea directă a primului ministru. Totuși, și repet, nu e din păcate numai situația acestor televiziuni. Sunt foarte mulți oameni de afaceri mici care se plâng de brutalitatea procedurilor și modurilor în care se comportă oamenii aceia. Totuși, cea mai mare parte a venitului de la stat sunt de la companii. Nu trebuie protejate, nu trebuie mângâiate, dar totuși trebuie respectate. Sunt oameni", a precizat Liviu Dragnea. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-17
Citeste si:
Liviu Dragnea anunţă că PSD depune o moţiune simplă pe sănătate
ANAF evacuează Antena 1 și Antena 3
Liviu Dragnea, despre cazul Antena 3: Acţiunea ANAF, nedemocratică. Statul închide cinci televiziuni

TAGURI: liviu dragnea, dacian ciolos, nu, explica, anaf, comporta, asemenea, hal, antena, 3
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...