2016-12-08 00:26

POLITICA


Liviu Dragnea: De ce să stea acești demnitari cu salarii cocoțate atât de sus?

 |  07:53
Liviu Dragnea: De ce să stea acești demnitari cu salarii cocoțate atât de sus?

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Senat, că nu este de acord ca demnitarii să aibă salarii mari. „De ce să stea acești demnitari cu salarii cocoțate atât de sus?”, s-a întrebat liderul PSD.

"Când va veni acolo (în plenul Camerei Deputaților — n.r.) nu pot să votez cu două mâini, dar voi ridica mâna foarte sus. Aștept să văd dacă cei din conducerea Camerei Deputaților vin cu ea. Eu am spus-o. Atâta timp cât nu s-a rezolvat cumva problema de fond și anume ridicarea celor cu salarii mici, reașezarea grilei de salarii, pentru că nu mai avem o grilă de salarii normale care să respecte valorile adevărate, de ce să stea acești demnitari cu salarii cocoțate atât de sus? Am vorbit și cu domnul Florin Iordache. Să sperăm că vor găsi timp în conducerea Camerei Deputaților să vină și cu acest proiect de lege la plen", a afirmat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Chestionat dacă există voință politică în acest sens, preşedintele PSD a răspuns afirmativ.

"La noi există. Să vedem și la restul, că și acolo s-ar putea să vină să spună că nu e dezbatere publică suficientă ca nu cumva să afectăm veniturile tehnocraților care devin oameni politici", a completat Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-18

TAGURI: liviu dragnea, demnitar, salariu, cocotat, susComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

FILIERA EVREIASCA
18 Oct 2016

Beny Steinmetz, miliardarul care controleaza Gold Corporation, Rosia Montana, Tal Silberstein, și Arthur Finkelstein, consilierii israelieni ai lui Tariceanu, precum si ai PSD, (Tal Silberstein a fost si strategul politic al lui Traian Basescu). Truica a reprezentat societatea Reciplia care este controlata de offshore-ul Reciplia LTD Pentru că Dosarul Black Cube, după ce l-a demisionat deja pe șeful SIE, va cutremura decisiv Gașca Penală și va influența decisiv rezultatul alegerilor din România! Aceasta este miza uriașă pentru care o toacă ceas de ceas pe Kovesi pe toate canalele Culmea-culmilor, din toată Gașca Penală, cel mai puțin implicat în Dosarul Black Cube este Victor Ponta! Dar Mihai Răzvan Ungureanu, Traian Băsescu, Liviu Dragnea(surpriză, nu?), Sebastian Ghiță, Remus Truică, Popescu Tăriceanu și alte dihănii mai mici, gen Alina Bica sunt băgați. Cine-l cunoștea și lucrase cu Daniel Dragomir în cazul răpirii jurnaliștilor din Irak? N-o fi chiar Traian Băsescu personajul? Cine a făcut niște deplasări urgente în Israel, pe mutește? Hopa, țărănușul penal de la Teleorman! Cine era la SIE și asigura spatele operațiunii? De ziceau ăia de la firma Black Cube că au avut acceptul de la cel mai înalt nivel? De MRU ați auzit? Să nu mai vorbim despre faptul că de la izbucnirea scandalului nimeni n-a pomenit numele lui Elan Schwartzenberg! Unul dintre iubitorii sinceri de PSD! Filiera Evreiască se pare că a plătit. Iar Gașca Penală enumerată mai sus s-a ocupat cu găzduirea și furnizarea de detalii. Așa cum s-au dat de gol, Ghiță și Băsescu le știau din plin...
ANONIM
18 Oct 2016

Cum e posibil ca salariile bugetarilur sa fie mai mari ca in mediul privat ? Este o bataie de joc pe care a produso mafia psdista condusa de puscariasul dragnea si plagiatorul corupt pentru a obtine voturi .
PATRIOT
19 Oct 2016

Dar cu pensiile speciale pe care le-ați votat pentru voi ce faci mai condamnatule (puscariasule)?

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Dragnea nu neagă că ar putea fi premier Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri seară, într-o intervenție telefonică la... 23 Noi 2016 | (2)
Dragnea promite reducerea TVA la 18% Liviu Dragnea, președintele PSD, spune că varianta partidului este de reducere a TVA-ului de la... 24 Noi 2016 | (3)