2017-01-18 12:05

POLITICA


Liviu Dragnea: De ce să stea acești demnitari cu salarii cocoțate atât de sus?

 |  07:53
Liviu Dragnea: De ce să stea acești demnitari cu salarii cocoțate atât de sus?

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Senat, că nu este de acord ca demnitarii să aibă salarii mari. „De ce să stea acești demnitari cu salarii cocoțate atât de sus?”, s-a întrebat liderul PSD.

"Când va veni acolo (în plenul Camerei Deputaților — n.r.) nu pot să votez cu două mâini, dar voi ridica mâna foarte sus. Aștept să văd dacă cei din conducerea Camerei Deputaților vin cu ea. Eu am spus-o. Atâta timp cât nu s-a rezolvat cumva problema de fond și anume ridicarea celor cu salarii mici, reașezarea grilei de salarii, pentru că nu mai avem o grilă de salarii normale care să respecte valorile adevărate, de ce să stea acești demnitari cu salarii cocoțate atât de sus? Am vorbit și cu domnul Florin Iordache. Să sperăm că vor găsi timp în conducerea Camerei Deputaților să vină și cu acest proiect de lege la plen", a afirmat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Chestionat dacă există voință politică în acest sens, preşedintele PSD a răspuns afirmativ.

"La noi există. Să vedem și la restul, că și acolo s-ar putea să vină să spună că nu e dezbatere publică suficientă ca nu cumva să afectăm veniturile tehnocraților care devin oameni politici", a completat Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-18

TAGURI: liviu dragnea, demnitar, salariu, cocotat, susComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

FILIERA EVREIASCA
18 Oct 2016

Beny Steinmetz, miliardar ul care controleaza Gold Corporation, Rosia Montan a, Tal Silberstein, și A rthur Finkelstein, consil ierii israelieni ai lui T ariceanu, precum si ai PS D, (Tal Silberstein a fos t si strategul politic al lui Traian Basescu). Tru ica a reprezentat societa tea Reciplia care este co ntrolata de offshore-ul R eciplia LTD Pentru că Do sarul Black Cube, după c e l-a demisionat deja pe șeful SIE, va cutremura decisiv Gașca Penală ș i va influența decisiv r ezultatul alegerilor din România! Aceasta este mi za uriașă pentru care o toacă ceas de ceas pe K ovesi pe toate canalele C ulmea-culmilor, din toat Gașca Penală, cel mai puțin implicat în Dosa rul Black Cube este Victo r Ponta! Dar Mihai Răzva n Ungureanu, Traian Băse scu, Liviu Dragnea(surpri ză, nu?), Sebastian Ghi ă, Remus Truică, Popes cu Tăriceanu și alte di hănii mai mici, gen Alin a Bica sunt băgați. Cin e-l cunoștea și lucrase cu Daniel Dragomir în c azul răpirii jurnaliști lor din Irak? N-o fi chia r Traian Băsescu persona jul? Cine a făcut niște deplasări urgente în I srael, pe mutește? Hopa, țărănușul penal de l a Teleorman! Cine era la SIE și asigura spatele o perațiunii? De ziceau ă ia de la firma Black Cube că au avut acceptul de la cel mai înalt nivel? De MRU ați auzit? Să nu mai vorbim despre faptul că de la izbucnirea sca ndalului nimeni n-a pomen it numele lui Elan Schwar tzenberg! Unul dintre iub itorii sinceri de PSD! Fi liera Evreiască se pare că a plătit. Iar Gașca Penală enumerată mai s us s-a ocupat cu găzduir ea și furnizarea de deta lii. Așa cum s-au dat de gol, Ghiță și Băsesc u le știau din plin...
ANONIM
18 Oct 2016

Cum e posibil ca salariil e bugetarilur sa fie mai mari ca in mediul privat ? Este o bataie de joc pe care a produso mafia ps dista condusa de puscaria sul dragnea si plagiatoru l corupt pentru a obtine voturi .
PATRIOT
19 Oct 2016

Dar cu pensiile speciale pe care le-ați votat pen tru voi ce faci mai conda mnatule (puscariasule)?

Adauga un comentariu

Random image