2019-02-16 19:40


Liviu Dragnea, despre DECLARAŢIILE lui Gabriel Oprea: Nu credeam să facă o asemenea greşeală

 |  13:03
Liviu Dragnea, despre DECLARAŢIILE lui Gabriel Oprea: Nu credeam să facă o asemenea greşeală

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, referindu-se la afirmaţiile fostului vicepremier Gabriel Oprea, că nu credea ca acesta să facă "o asemenea greşeală" precizând că va povesti după congres "cum a fost".

"Am citit acest editorial al domnului Oprea şi nu credeam că o să facă o asemenea greşeală. După congres o să povestesc cum a fost atunci", a spus Liviu Dragnea, la Parlament.

Gabriel Oprea a susţinut, într-o postare pe Facebook, că Liviu Dragnea a ajuns preşedintele PSD "şi cu ajutorul" său şi "sprijinul UNPR".

Gabriel Oprea a dezvăluit că Liviu Dragnea a apelat în repetate rânduri la ajutorul său, ajutor care "a fost decisiv pentru destinul lui politic si chiar personal".

"Am apreciat faptul că domnul Dragnea m-a numit camarad, într-o declaraţie referitoare la vecinul meu de cartier, Codrin Ştefănescu. Sigur că mă numeşte camarad! Au existat multe momente în care faptul că a apelat la sprijinul meu i-a fost de mare ajutor lui Liviu Dragnea. Acest ajutor a fost decisiv pentru destinul lui politic şi chiar personal. Poate, cândva, voi povesti în amănunt", a scris Gabriel Oprea pe Facebook.

Reacţia lui Gabriel Oprea vine după ce, în contextul acuzaţiilor privind relaţia cu SRI, Liviu Dragnea i-a răspuns lui Codrin Ştefănescu: "Cred că domnul Codrin Ştefănescu poate să ceară aceste explicaţii de la camaradul lui, Gabriel Oprea, de la asociatul lui, Gabriel Oprea, care sigur n-are nicio legătură cu sistemul".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-09

TAGURI: Liviu Dragnea, Gabriel Oprea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
09 Mar 2018

IZMENAR NENOROCIT CE ESTI generalul criminal
MARA
09 Mar 2018

CE GENERAL DOMNULE? ASTA-I O CARICATURA A RENUMITULUI ;;MOS TEACA;;
OLIVIA
10 Mar 2018

BINE ATI VENIT IN LUMEA ILLUMINATI CLUBUL INFLUENTEI FAMOASE, STAR ... este cea mai veche si cea mai mare fraternitate din lume formata din 4 milioane de membri ... Suntem o familie sub un tata care este Fiinta Suprema. .. Aici credem că ne-am născut în paradis și că nici un membru nu ar trebui să lupte în această lume .... Dacă viața ta nu merge așa cum o dorești și ai vrea să o schimbe, aderați la Illuminați astăzi pentru a obține 100.000 de dolari la fiecare zi $ 3.000.000,00 de binecuvantare pentru calitatea de membru și de aderare la ceea ce îți place să faci cel mai bine .... Online de inițiere imediată Înscrierea membrilor noi este acum deschisă online acum! .... Dacă sunteți interesat Email: agentpatrick5@gmail.com OrWhatsApp himOn +2348055329159 Notează membru serios Aplicați .... Vă rugăm să vă asigurați că v-ați hotărât înainte de a răspunde la acest e-mail.
@MARA...
10 Mar 2018

îl umanizezi...ceea ce-i o greșeală! Căpățâna îmbrăcată în blană până spre fruntea - extrem de îngustă, privire de bovină, inexpresivă, colțurile gurii lăsate-n jos...LEZAT, SICTIRIT...arată mai degrabă O GORILĂ coborâtă din junglă!
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...