2018-12-14 22:05


Liviu Dragnea, despre PLECAREA lui Tudorel Toader din Guvern

 |  13:35
Liviu Dragnea, despre PLECAREA lui Tudorel Toader din Guvern

Liderul PSD, Liviu Dragnea, consideră că nu se pune problema plecării lui Tudorel Toader din Guvern, în urma şedinţei de marţi de la CSM.

''Dar de ce nu ar putea continua Tudorel Toader ca ministru al Justiţiei? Cine e sistemul, procurorii din CSM? Eu înţeleg că nu procurorii fac Guvernul. Dacă ei nu fac Guvernul, de ce nu ar rămâne (c.n. Tudorel Toader în funcţie)'', a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-28

TAGURI: Liviu Dragnea, Tudorel Toader,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
28 Feb 2018

SA te fereasca Domnul de procurorii kodrutei kovesi care nu stiu nici meserie nici carte ,dar stiu mitocaneala(unii)cei buni sunt dati afara sau ucisi cu radiatii
KOVACS TIBERIU
28 Feb 2018

Cel mai tare Ministru Al Justitiei de la revolutie si pana in prezent !!! Bravo dl. Tudorel Toader !!!
ANONIM
28 Feb 2018

MARELE ADEVAR ,DUPA 28 DE ANI DE DEMOCRATIE ORIGINALA trebuie ca ACTUALA CLASA POLITICA (lipsita de orice valoare umana) sa fie reformata din temelie odata cu ea si toate puterile si structurile statului.
LEVST.
28 Feb 2018

se zice ca "nu mai inveti bou batran, la jug", iata insa ca renul batran, Tudorel-Rudolfel (care a schimbat multe perechi de coarne), s-a obisnuit chiar si cu zabala recent pusa de pesede...El tragea de mult la sania acestora, si cred ca Ali-Baba vrea sa-l mentina in echipa, mai ales ca atunci cand va veni apocalipsa pesedeului, spectacolul sa fie paramount, adica sa moara toti, la un loc, "in style"...Pana la zi, renul tudorel-rudolfel a dovedit ca mintea lui a stat in coarne, poate coboara mai jos si realizeaza ca gheturile se topesc si sania pesede se va scufunda. pentru ca daca si arabii au avut "primavera araba", miroase cu adevarata ca "Primavara Romaneasca" este dupa colt, chiar daca mirosul este amestecat cu cel de praf de pusca...Asa ca "tudorele, nene", ia-ti coarnele la spinare***, pana nu te ia la ochi, vreun vanator de revolutii...(*** daca si anumite subspecii de pinguini traiesc in zone calde, cu atat mai mult, natura va permite unui ren batran sa se relocheze pe taramurile unde bica produce urda din mazare..
ANONIM
28 Feb 2018

AMANDOI ATI REUSIT SA DEMONSTRATI CAT SUNTETI DE NEISPRAVITI , DE TICALOSI, ETC..........
LEVST.
28 Feb 2018

As cam pune pariu ca Ali-Baba nu doar contempla situatia, dar cotizeaza serios la firma "Maini de aur, import-export", a lui Bica& asociatii, parca vad -ca tocmai cand sa-l stranga latul de gat- o intinde si el prin tarile calde, si "a plecat la (c) oaste, si n-a mai venit"
CARDAN
01 Mar 2018

LIMBRICUL BUBOS , A DEMONSTRAT SUFICIENT CIT E DE PENIBIL . E TIMPUL SA-SI FACA BOCCEAUA SI SA PLECE IN PIZDA MASII DE UNDE A VENIT . FUNCTIA DE RECTOR A PIERDUT-O , DAR LA IASI EL POATE FI UN BUN RECT , SE CAUTA IN MOLDOVA .
RO STAT MAFIOT
01 Mar 2018

DESPRE BARONIZAREA RO Consiliul Judetean Teleorman a decis in sedinta din 15 februarie sa nu se constituie parte civila la DNA in dosarul Tel Drum- Liviu Dragnea, deoarece nu ar exista niciun prejudiciu in dosar. Consilierii au mai votat o alta decizie, potrivit careia, daca instantele vor da o sentinta de condamanare, CJ sa deschida un proces in civil pentru recuperarea prejudiciului. Teleormanul ESTE cel mai sarac judet din UE.
Random imageUltimele stiri


loading...