2018-12-17 19:14


Liviu Dragnea, explicaţii despre conturile blocate ale PSD

 |  13:46
Liviu Dragnea, explicaţii despre conturile blocate ale PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă că, până la sfârșitul lunii ianuarie, vor fi achitate toate cotizațiile restante de către membrii partidului, astfel încât conturile să fie deblocate.

"Am discutat cu fiecare organizație în parte (despre faptul că PSD are fondurile blocate din cauza neplății unei datorii — n.r.), situația va fi remediată până la sfârșitul lunii ianuarie, pentru că s-a stabilit și fiecare organizație și-a luat acest angajament, până la sfârșitul lunii ianuarie, vor fi achitate toate cotizațiile restante, pentru că sunt cotizații restante din varii motive. Sfârșitul lunii ianuarie este termenul care a fost stabilit pentru acest lucru, termen stabilit împreună cu trezorierul partidului. Principala motivație care a stat la baza acestei decizii a fost aceea că trebuie deblocate conturile partidului, pentru că dacă ai conturile blocate nu poți depune liste", a afirmat Liviu Dragnea, la Piatra Neamț, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, transmite Agerpres.

Preşedintele PSD a mai spus că dacă toți membrii partidului își plătesc cotizația, PSD nu are probleme financiare.

"Începând cu acest an, fiecare membru de partid își plătește cotizația în așa fel încât să nu mai avem niciodată niciun fel de probleme. Cotizația este minim un leu. Am vorbit cu foarte mulți membri de partid în ultimele luni de zile și toți spun că e firesc să își plătească cotizația care este mai mult decât simbolică. O să fie însă unii membrii de partid care vor plăti mult mai mult, în funcție de poziție, de veniturile pe care le au. Restanțe la cotizație sunt, din câte știu, 1,7 milioane de lei", a explicat Liviu Dragnea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-16
Citeste si:
PSD, pe cale să îşi definitiveze listele cu candidaţii pentru alegerile locale
PSD şi-a ales coordonatorul campaniilor pentru alegerile din 2016

TAGURI: liviu dragnea, explicatie, conturi, blocate, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...